Πελάτες μου...

Εντυπωσιακά ενδιαφέρουσα η τελευταία αγωνιστική για την Α1 και ο έλεγχος δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει πολύ από Ίκαρο και Παναθηναϊκό. Η βαθμολογία ξεκινά από την... βάση του μηδέν.

Πελάτες μου...

Άλλο... Καβάλα άλλο Ίκαρος 0

Άθλια εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και σημαντική ήττα από τον Ίκαρο. Η πρώτη θέση χάθηκε και το κυριότερο οι πράσινοι εμφανίζουν από νωρίς τις αδυναμίες τους. Από την άλλη πέρυσι οι τότε πρωταθλητές Ευρώπης με απείρως καλύτερη ομάδα είχαν ηττηθεί στην Καβάλα, τελικά απώλεσαν και τον τίτλο αλλά ήταν...πρωταθλητές Ευρώπης.

Σίγουρα είναι Αμερικανοί; 2

Υποτίθεται ότι αυξήθηκε ο αριθμός των Αμερικανών προκειμένου οι ομάδες να έχουν την ευχέρεια να αποκτούν σε καλή τιμή ταλαντούχους παίκτες. Μέχρι τώρα στην πλειοψηφία των ομάδων οι ξένοι είναι towel waver.

Τελειώσαμε... νωρίς 4

Θα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει ο Νίκος Βετούλας να πραγματοποιήσει καλή καριέρα. Άνθρωπος του μπάσκετ, εξαιρετικό μυαλό και νέος άνθρωπος. Με δηλώσεις του στυλ «μας είχαν υποβιβασμένους», θυμίζει προπονητές δεκαετίας του 70. Ποιός είχε υποβιβάσει τον Απόλλωνα από την τέταρτη αγωνιστική; Το 2012;

Ο Βαγγέλης του... Βαγγέλη 6

Δύο στα δύο για τον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος με την προσθήκη του Βεργίνη και την επιμονή του στην άμυνα ξεκόλλησε πολύ γρήγορα τον Άρη και σε έναν βαθμό δικαίωσε τις επιλογές του Αλεξανδρή. Έτερος Βαγγέλης.

Judas... Priest 8

Ο επόμενος…Διαμαντόπουλος δεν πρέπει να χαθεί. Στα 00ς το ελληνικό μπάσκετ είχε το περιθώριο να κυνηγήσει και να εξοντώσει όποιον ξεχώριζε, ιδιαίτερα δε τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

Το ξεκίνημα του Νίκου Παππά ήταν παρεμφερές: περίεργος, ατομιστής, δεν παίζει άμυνα, δεν του δίνεις την γιαγιά σου να την περάσει απέναντι.

Κατά λάθος βρέθηκε στον Πανιώνιο, αλλά είναι τυχερός που έχει για κόουτς τον Σκουρτόπουλο. Με πολύ μυαλό και σκληρή δουλειά θα τον…σώσουμε από τα κοράκια του μπάσκετ.

Πελάτες μου... 10

Ο Δημήτρης Πρίφτης νίκησε πέρυσι τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς με τους κορυφαίους παίκτες. Φέτος επικράτησε του ανανεωμένου Παναθηναϊκού του Πεδουλάκη. Πελατειακή…σχέση.

Πέραν της πλάκας, ήταν σημαντικό για την μικρή και υγιή ομάδα του Ικάρου τον πρόεδρό της που ματώνει εδώ και χρόνια, να πάρει την πρώτη της τόσο μεγάλη νίκη στην Ά1.

Όπως δε απέδειξε και ο Αλέξης Κυρίτσης μιλώντας στη SUPER BALL, στην ομάδα έχουν και χιούμορ. Πώς το είπε; “εδώ χωρούσα στον Παναθηναϊκό πέρυσι με τον Ομπράντοβιτς”. Εννοούσε στην καρέκλα δίπλα στον γιατρό του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK