Ο Κάμπελ μαρτύρησε το "μυστικό" της επιτυχίας!

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αναφέρεται στις δηλώσεις του Τζόελ Κάμπελ, στις οποίες αποτυπώνεται το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού εις βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κάμπελ μαρτύρησε το "μυστικό" της επιτυχίας!

Πέρασε μία εβδομάδα από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης κι ακόμη κάποιοι ψάχνουν πως ο πρωταθλητής Ελλάδας κατάφερε να ταπεινώσει τους Ισπανούς ομολόγους του και πως ο Μίτσελ κατάφερε να παρουσιάσει ένα τέτοιο σύνολο έχοντας στη διάθεσή του τόσο μικρό χρονικό διάστημα...

Η πιο ξεκάθαρη "απάντηση" στο μυστικό της επιτυχίας των "ερυθρολεύκων" κόντρα στους "ροχιμπλάνκος" ήρθε τελικά από τα χείλη ενός πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πειραιά. Ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος "ήρθε κι έφυγε", οπότε δεν έχει κανέναν λόγο να αποθεώσει μια ομάδα που ολοκλήρωσε, έτσι απλά, το αγροτικό του.

Στον Τζόελ Κάμπελ αναφέρομαι και στις δηλώσεις που έκανε για τον Ολυμπιακό πριν από τρεις ημέρες, όχι όπου κι όπου, αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που ανήκει και επέστρεψε ξανά στο ρόστερ της: Την Άρσεναλ. Την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, του Μεσούτ Εζίλ, του Τόμας Ροσίτσκι και των τόσων άλλων "αστέρων", στους οποίους θα προστεθεί από τον Γενάρη και ο Σάμι Κεντίρα μετά από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 15.000.000 ευρώ, είδηση που έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες.

Ο Κάμπελ μαρτύρησε το "μυστικό" της επιτυχίας!

"Έπαιζα βασικός την προηγούμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό και είχα συμμετοχές στο Champions League. Η περσινή μου παρουσία, με έκανε αυτό που είμαι τώρα. Έχω αρκετά πράγματα να βελτιώσω στο παιχνίδι μου, όμως πιστεύω ότι βαδίζω στη σωστή κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι υπέροχα και πανέτοιμος.

Στον Ολυμπιακό ένιωσα αρκετή αυτοπεποίθηση για να κάνω αυτά που μπορώ καλύτερα, ενώ στην Μπέτις (σ.σ. εκεί αγωνίστηκε πρόπερσι) ένιωθα λίγο πιο περιορισμένος. Ήμουνα αρκετά νέος και προτιμούσα να μην παίρνω ρίσκα όπως το να ντριμπλάρω και να σουτάρω.

Όμως με τον Ολυμπιακό, άλλαξα αρκετά. Ο προπονητής μου εκεί (σ.σ. Μίτσελ) μου έδωσε την ελευθερία να παίζω όπως ξέρω και μπορώ και ένιωσα σημαντικός. Αυτό είχε επίδραση στο παιχνίδι μου", δήλωσε ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ και τα "είπε όλα" μέσα σε μια εκατοστή λέξεις.

Ο Κάμπελ μαρτύρησε το "μυστικό" της επιτυχίας!

Δεν νομίζω ότι μας άφησε πολλές απορίες ο πιτσιρικάς Κοσταρικανός, ο οποίος "τρέλανε" κόσμο και στα γήπεδα της Βραζιλίας στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είπε την αλήθεια χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση. Ένιωσε, όμως, την ανάγκη να πει όσα διαβάσατε και διαβάσαμε, επειδή πολύ απλά ξέρει πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην εξέλιξη της καριέρας του το πέρασμά του από του Ρέντη και η συνύπαρξη με τον Μίτσελ.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να ψαχνόμαστε ιδιαίτερα για ποιο λόγο διάσημοι ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης όπως ο Σαβιόλα πέρυσι και οι Αμπιντάλ, Αφελάι φέτος διάλεξαν τον Πειραιά για να συνεχίσουν την καριέρα τους, έχοντας φορέσει στο παρελθόν εμφανίσεις τεράστιων συλλόγων.

Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε γιατί ο Κασάμι που έπαιζε και δεν έπαιζε στη Φούλαμ πλέον τα "σπάει" με την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν χρειάζεται να απορούμε γιατί ο Μήτρογλου κίνησε Γη και ουρανό για να επιστρέψει, δεν είναι απαραίτητο να σπάμε το κεφάλι μας για να καταλάβουμε πως ο Μιλιβόγεβιτς επέλεξε να φύγει από την πρωταθλήτρια Βελγίου Άντερλεχτ για τους πρωταθλητές Ελλάδας και δήλωσε ευτυχισμένος με αυτή την εξέλιξη.

Το ποδόσφαιρο είναι τόσο όμορφο επειδή είναι τόσο απλό και συνάμα τόσο περίπλοκο. Αν έχεις τρόπο και συγκεκριμένη προσέγγιση, χρησιμοποιείς "καθαρές κουβέντες" προς όλους και είσαι δίκαιος, ο δρόμος προς την επιτυχία γίνεται πιο σύντομος. Αν έχεις και την ανάλογη προσωπικότητα για να εμπνεύσεις όπως ο Μίτσελ, ακόμη καλύτερα.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στη διάρκεια των επόμενων χρόνων το ερώτημα δεν θα είναι ποιος έρχεται στον Ολυμπιακό, αλλά το ποιος θα φύγει, καθώς με αυτές τις συνθήκες όλο και λιγότεροι θα θέλουν να σηκώσουν άγκυρα από τον Πειραιά για άλλες πολιτείες.

Σε τελική ανάλυση οι περισσότεροι απ’ όσους έφυγαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα τελευταία χρόνια, μπορεί να έβαλαν περισσότερα στο παντελόνι, αλλά δεν βρήκαν τις ίδιες συνθήκες για να πετάξουν ακόμη πιο ψηλά ή μήπως κάνω λάθος;

Αν εξαιρέσω τον Μιραλάς, τον Τουρέ, τον Μανωλά άντε κι έναν-δύο ακόμη, όλοι οι υπόλοιποι μάλλον θα πρέπει να έχουν αναθεωρήσει ήδη τους λόγους που επέλεξαν κάτι διαφορετικό αντί της Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Μεταξύ μας, μέχρι και ο Κάμπελ θα ήθελε να είναι εδώ, έστω και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK