Για τον Αστέρα θα γράψει κανείς;

Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει για τον παλικαρίσιο βαθμό του Αστέρα Τρίπολης, το κακό που κάνει στον Παναθηναϊκό η Ευρώπη και στο δίλημμα "Αθανασιάδης ή Μήτρογλου" βάζει και... τον Γκέκα στην κουβέντα.

Για τον Αστέρα θα γράψει κανείς;

Μέχρι το 88ο λεπτό του αγώνα στο "Ατατούρκ" ετοιμαζόμουν να γράψω για τον Παναθηναϊκό και τη διαφαινόμενη ήττα στη Λεωφόρο. Οταν σκόραρε ο Πάρα, αναρωτήρηθηκα "για τον Αστέρα θα γράψει κανείς;"

Την προηγούμενη φορά που έγραψα για τους Αρκάδες ήταν μετά την πρόκριση στους ομίλους και έγραφα το αυτονόητο: ο Αστέρας δεν "πουλάει", δεν ασχολούνται μαζί του παρά την εντυπωσιακή -για τα δεδομένα του πορεία- και μόνο αν κάνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα κάποιος θα αναλώσει το χρόνο του για να γράψει δυό αράδες. Αδικο, αλλά καλό για τον Αστέρα. Τον αφήνουμε στην ησυχία του, στην υγεία του και στην ηρεμία του και αυτός φροντίζει σε κάθε αγώνα να μας διαψεύδει. Ομάδα με υλικό που λίγες διαθέτουν στη Super League, πόσο μάλλον ο Παναθηναϊκός που στη Λεωφόρο παρουσίασε την ίδια εικόνα, τα ίδια λάθη και την ίδια -καθυστερημένη- αντίδραση.

Τελικά, μόνο κακό φαίνεται πως κάνει η Ευρώπη για τους "πράσινους", αφού δίνει πάτημα για περισσότερη κριτική, μεγαλύτερη γκρίνια και πολλαπλάσιους, σε σχέση με πέρυσι, "πονοκεφάλους" για τον Γιάννη Αναστασίου. Βλέπετε, η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα δίνουν πάτημα για κουβέντα και διατηρούν την κουβέντα για τη μη ενίσχυση του τριφυλλιού στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οσο και να προσπαθεί ο κόσμος -και καλά κάνει- να χειροκροτά την προσπάθεια της ομάδας ακόμα και όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, αν θέλετε να είστε δίκαιοι, στο ιντριγκαδόρικο δίλημμα που θα βάλουν πολλοί - Αθανασιάδης ή Μήτρογλου στην Εθνική;- βάλτε και τον Γκέκα. Δύο γκολ έβαλε τη Δευτέρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK