Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τον... τρελό-Κασάμι

Ποιος Κασάμι είναι αυτός που επέστρεψε στην Ελλάδα; Ο ώριμος, 25χρονος, Κασάμι που έχει κατασταλάξει ή αυτός που αύριο-μεθαύριο θα έχει πάλι αξιώσεις και θα περιμένει πως και πως τη μεγάλη μεταγραφή; Η δύσκολη απόφαση του Ολυμπιακού για το μέλλον του Ελβετού μέσου. Γράφει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τον... τρελό-Κασάμι

Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, έχουν να λένε για τον... αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του Παϊτίμ Κασάμι. Δεδομένα πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που το έδειξε πολλάκις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά δεδομένα επίσης πρόκειται και για έναν παίκτη που το μυαλό του... ταξιδεύει συχνά.

Ο Ελβετός μέσος ήθελε σαν τρελός να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 και ένα χρόνο μετά φέρεται να θέλει να ... επιστρέψει σαν τρελός. Ο ίδιος δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν και τις σκέψεις για τη μεγάλη καριέρα και αφού είδε πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον κράτησε πίσω και ουσιαστικά δεν του προσέφερε τίποτα, τώρα ψάχνει τη δεύτερη ευκαιρία στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ολα καλά ως εδώ, αρκεί να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θέλει ο Κασάμι. Θέλει να χρησιμοποιήσει για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό ως "όχημα" για μια μεγάλη μεταγραφή; Θέλει όντως να βοηθήσει τους Πειραιώτες έχοντας αντιληφθεί το λάθος του; Θέλει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει θέση στην Εθνική Ελβετίας; (ειρήσθω εν παρόδω έχει βρεθεί εκτός πλάνων)

Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τον παίκτη γι' αυτό και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στην όποια απόφαση από πλευράς "ερυθρολεύκων". Ναι, εννοείται πως για το μέλλον του Κασάμι θα αποφασίσει ο νέος προπονητής, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν πρώτα να κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του για να δουν τι ακριβώς θέλει και τι σκέφτεται.

Οποιος καεί στο χυλό φυσάει και στο γιαούρτι, λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό ακριβώς σκέφτονται στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι. Αγωνιστικά να το δείτε, δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για το αν κάνει. Κάνει και παρακάνει. Εχει ανάγκη από τέτοιο "οκτάρι" ο πρωταθλητής Ελλάδας και δεδομένα θα ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.

Αλλά, είπαμε. Ποιος Κασάμι είναι αυτός που επέστρεψε στην Ελλάδα; Ο ώριμος, 25χρονος, Κασάμι που έχει κατασταλάξει ή αυτός που αύριο-μεθαύριο θα έχει πάλι αξιώσεις και θα περιμένει πως και πως τη μεγάλη μεταγραφή;

Μην ξεχνάτε και το άλλο. Το συμβόλαιο του Ελβετού μέσου λήγει σε ένα χρόνο, οπότε οι Πειραιώτες βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Και το σταυροδρόμι αυτό στη μία του πλευρά έχει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη από τώρα και οριστικό κλείσιμο στο κεφάλαιο αυτό. Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, κυρίως για τον Ολυμπιακό που πρέπει να πάρει μία απόφαση με γνώμονα και το μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK