Ένας έξυπνος Ολυμπιακός

Ο Τάσος Μαγουλάς σχολιάζει την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλαγα και πλέκει το εγκώμιο του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη.

Ένας έξυπνος Ολυμπιακός

Η πραγματικότητα σε τόσο υψηλό επίπεδο είναι μία: πόσο έξυπνος είσαι. Και ο έξυπνος δεν θα μάθει από τα λάθη του αλλά από τα λάθη των άλλων. Σε ένα βράδυ που εξελίχθηκε για τον έκτο όμιλο ως το βράδυ των... αφελών, ο Ολυμπιακός, σταθερά ελέω Σπανούλη, φάνηκε πιο έξυπνος από όλους.

Τα γνωστά προβλήματα παραμένουν

Για πολλοστή φορά διότι οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να μην παίζουν καλά, συνεχίζουν να έχουν προβλήματα, σταθερά το παιχνίδι τους είναι μονοδιάστατο αλλά σταθερά συγκεντρώνουν ροζ φύλλα αγώνα. Επειδή δε, στο ροζ φύλλο δεν αναγράφεται ο τρόπος παιχνιδιού ή ο τρόπος της νίκης, αυτή την στιγμή οι ερυθρόλευκοι είναι μακράν η πιο σοβαρή ομάδα της Ευρωλίγκας.

Ο αρχηγός τον οδηγεί

Γι αυτό και συνεχίζουν να νικάνε και πλέον να θέλουν να κρατήσουν την έδρα τους αλώβητη για να τερματίσουν όχι μόνο με πλεονέκτημα αλλά πρώτοι στο γκρουπ. Βεβαίως ο Ολυμπιακός φέτος νικά λόγω ενός ανθρώπου αλλά και αυτό εντάσσεται στα της... εξυπνάδας καθώς επέλεξε να πληρώνει τον καλύτερο στην Ευρώπη και αυτόν που δικαιούται να κρατά των 50% των φύλλων αγώνων στην τσέπη του.

Το ζήτημα όμως παραμένει όπως το τονίζουμε πολλές φορές: Η στάμνα θα σπάσει μία φορά διότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αντιμετωπίζει συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία δεν του επιτρέπουν να πάρει εύκολες νίκες.

Σίγουρα δεν είναι της παρούσης να προβληματιστεί περισσότερο έχοντας μπροστά του την ανάγκη να κερδίσει σε Μιλάνο και ΣΕΦ τους Τούρκους για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα αλλά οφείλει να ζυγίσει σοβαρά τις δυσκολίες διότι τα πλέι οφ είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση και οι ομάδες προσαρμόζονται περισσότερο στις αδυναμίες.

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Μάλαγα 77-72

News 24/7

24MEDIA NETWORK