So far, so good, so... what?

Ο Τάσος Μαγουλάς θεωρεί αναμενόμενο το καλό μπάσκετ της Εθνικής γιατί είναι υποχρεωτικό και επιμένει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την επιτυχία.

So far, so good, so... what?

Ναι η εθνική παίζει επιτέλους μπάσκετ. Ποιος όμως δεν το περίμενε;

Ναι οι διεθνείς μας είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ τους και αποδεικνύουν μέχρι τώρα πως βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν. Υπήρχε κάποιος πού πίστευε πως αυτά τα παιδιά δεν θα προσπαθούσαν;

Ναι, προκριθήκαμε άνετα και την Πέμπτη θα μπορέσουμε να πάρουμε και τον πιο εύκολο δρόμο προς την τετράδα. Εδώ είμαστε.

Το καλό μπάσκετ είναι ένα

Δυστυχώς αυτά τα τουρνουά και οι μεγάλες εθνικές θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Και από το αποτέλεσμα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις την Ελλάδα να επιβεβαιώνει αυτό που φωνάζουμε μία… χούφτα άνθρωποι τόσο καιρό: το καλό μπάσκετ είναι ένα. Γρήγορο, θεαματικό, αποτελεσματικό, η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα κι επίθεση, με όλους τους παίκτες να έχουν ρόλο.

Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι, πραγματικά, διότι βλέπουμε πράγματα τα οποία δεν είχαμε συνηθίσει την εθνική. Να δημιουργεί μπάσκετ, όχι μόνο να καταστρέφει.

Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά και μετρούν για να αγαπήσουμε όχι μόνο τις νίκες αλλά την ίδια την ομάδα και το μπάσκετ που αγαπάμε να βλέπουμε.

Φευ, αυτή η ομάδα οφείλει να φέρει και αποτέλεσμα οπότε μέχρι τώρα απλά έχει γίνει ένα μέρος της δουλειάς. Το υποχρεωτικό. Κερδίζουμε ομάδες χειρότερες ή , από πλευράς ταλέντου, κοντά σε εμάς. Κάνουμε την δουλειά μας. Νικήσαμε την Κροατία από την οποία είμαστε μάλλον καλύτεροι σε ποσότητα ταλέντου και αύριο είναι υποχρεωτικό να επικρατήσουμε της Αργεντινής που εμφανίζεται με την πιο αποδυναμωμένη ομάδα της σύγχρονης ιστορίας.

Το ζητούμενο παραμένει το ίδιο

Λατρεύουμε αυτό που βλέπουμε και είναι δουλειά ενός ανθρώπου και των συνεργάτων του(δηλαδή τριών κανονικών προπονητών υψηλού επιπέδου), αλλά μήπως δεν έπρεπε να περιμένουμε πως η ομάδα θα παίζει καλό μπάσκετ έχοντας αυτούς τους επαγγελματίες στον πάγκο;

Το ζητούμενο όμως παραμένει ένα και είναι η επιτυχία: είναι η παρουσία στην τετράδα και αυτό θα το δούμε από το σαββατοκύριακο. Μέχρι τώρα, έχουμε κάνει, από πλευράς αποτελεσμάτων, απλά την δουλειά μας. Διότι αυτή η ομάδα αξίζει να πάει πολύ ψηλά για το ταλέντο της και την δουλειά της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK