100.000 ευχαριστώ!

Οι παίκτες είθισται να τονίζουν τη χαρά τους να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Πόσω μάλλον μπροστά σε 100.000 θεατές! Η επίσημη σελίδα του Contra.gr στο facebook έφτασε τα 100.000 likes και εμείς θα παραφράσουμε αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός: "Ενα ευχαριστώ αξίζει 100.000 likes".

100.000 ευχαριστώ!
facebookfoto.png

Μας εμπιστεύεστε και εμείς δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό. Μπήκαμε στο facebook, το μάθαμε, μας έμαθε, μας μάθατε και πλέον φτάσαμε τους 100.000 θαυμαστές. Και συνεχίζουμε...

Μείνετε συντονισμένοι με το Contra.gr γιατί σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν διαγωνισμοί με δώρα ως μία ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης που μας προτιμάτε, διαβάζετε τα άρθρα μας, τα σχολιάζετε και τα μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Το Contra.gr δεν σταματά εδώ. Οπως λένε οι προπονητές: "Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά". Το ίδιο κάνουμε και εμείς. Χαιρόμαστε για την εμπιστοσύνη σας, αλλά συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό μέσω των social media. Πέραν του facebook, η αγαπημένη σας μπλε συνήθεια εδώ και 12 χρόνια, θα τουιτάρει ανελλιπώς στο twitter για την μέγιστη ενημέρωσή σας. Με άποψη, ανάλυση και πάνω από όλα αξιοπιστία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK