Τελικός στο Σύνταγμα

Τελικός στο Σύνταγμα

Η ΕΛ.ΑΣ εκφράζει επιφυλάξεις για την επιτυχή αστυνόμευση του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του. Πιθανότατα θα διεξαχθεί στο Σύνταγμα.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Μιραλάς καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών στον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα. Η αλήθεια είναι πως για να ξεκουβαληθεί κάποιος για τέτοιο ματς χρειάζεται ειδική πρόσκληση.

Ο μάνατζερ του Λέτο δήλωσε ότι οι πιθανότητες παραμονής του πελάτη του στον ΠΑΟ είναι ελάχιστες εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν. Θα τον μεταφέρει σε άλλο θεραπευτήριο.

Περίπου 30.000 μαθητές συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στο Καλλιμάρμαρο, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος του υπουργείου Παιδείας επί τη 116η επετείω της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Πολλοί εξεπλάγησαν βλέποντας τόσους μαθητές στο Στάδιο - συνήθως σε τέτοιες εκδηλώσεις οι χούντες κινητοποιούν στρατιώτες.

Άκαρπες απέβησαν όλες οι προσπάθειες του Δημητρέλου να λάβει φορολογική ενημερότητα από την ΦΑΕ Αθηνών. Η συγκεκριμένη εφορία επιμένει να καταβληθεί το ποσό της ρύθμισης ή έστω να μετονομαστεί η ΠΑΕ σε ΦΑΕ ΑΕΚ.

Έξαλλος με την εισβολή των οπαδών στη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ ο Ομπράντοβιτς, δήλωσε ότι αυτός είναι ένας λόγος να πάρει την απόφαση να φύγει. Μαζί με την απόφαση μήπως να πάρει και την ομάδα;

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις του Διαμαντίδη ο προπονητής της Μακάμπι δήλωσε ότι ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσεις είναι να τον κλειδώσεις στο ξενοδοχείο. Άδικος κόπος - θα σου έκλεβε το κλειδί.

Ευτυχής για την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει με την Εθνική την πρόκριση στα τελικά του μουντιάλ 2014. Μέχρι τότε φιλοδοξούμε να έχουμε πανηγυρίσει τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το ευρώ.

 

Sex SEX

Στο σεξ στο 'δρόμο' λέμε ναι!

Και στο πάρκο, και στην παραλία και εν πάση περιπτώσει σε οποιοδήποτε σημείο μπορεί να βρεθείτε λίγο περισσότερο εκτεθειμένοι. Μία συντάκτρια εξυμνεί το σεξ σε εξωτερικούς χώρους.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Η κυβέρνηση πάει για συμφωνία-πακέτο μέσα στο Μάιο

Ένα μήνα μπροστά φέρνει τη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση. Τα 2 στάδια του σχεδίου, που έχει στόχο να τελειώσουν όλα όχι τον Ιούνιο, αλλά τον Μάιο. Νεκρή λόγω χρόνου, η ενδιάμεση συμφωνία. Ελπίδες για μια πρώτη ανάσα από την ΕΚΤ, εντός της εβδομάδας

Σχόλια

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα