Ο θρίαμβος της ΑΕΚ ήρθε πάρα πολλά χρόνια μετά τον προηγούμενο

Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού ήταν με... Ζήση, Χατζή, Άντιτς και Μπουρούση! Ποιος ο μοναδικός παίκτης που ήταν και τότε στο γήπεδο.

Ο θρίαμβος της ΑΕΚ ήρθε πάρα πολλά χρόνια μετά τον προηγούμενο
Χατζής Ζορόσκι EUROKINISSI

Ψάχνεις να βρεις πότε ήταν η τελευταία φορά που η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού και φτάνεις πάρα πολύ πίσω. Ο χρόνος γυρίζει στις 18 Δεκεμβρίου του 2004, 13 χρόνια πριν, όταν η Ένωση, για τη 10η αγωνιστική εκείνης της σεζόν, είχε νικήσει 85-76.

Οι πρώτοι σκόρερ των "κιτρινόμαυρων" τότε ήταν ο Τόμπι Μπέιλι και ο Σάντρο Νίτσεβιτς, έχοντας από 18 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν ο Νίκος Χατζής με 15, ο Κουάντρε Λόλις με 13 και ο Νίκος Ζήσης με 12!

Στο ρόστερ υπήρχαν επίσης ο νυν αγαπημένος της κερκίδας του ΣΕΦ, Πέρο Άντιτς, και ο 21χρονος Γιάννης Μπουρούσης που έπαιξε μονάχα 5 λεπτά!

Ποιοι έπαιζαν στον Ολυμπιακό του Γιόνας Καζλάουσκας; Ο Μαρκί Πέρι και ο Ιβάν Ζορόσκι που είχαν από 19 πόντους, ο... χοντρούλης Λαβόρ Ποστέλ των 11 πόντων και ο Τζεφ Νόρντγκαρντ, εκείνος ο λευκός Αμερικάνος σουτέρ.

Ο μοναδικός συνδετικός κρίκος των δυο αγώνων; Ο Γιώργος Πρίντεζης, που ήταν στη 12άδα, χωρίς φυσικά ν' αγωνιστεί. Μόλις είχε τελειώσει το... σχολείο ο 19χρονος πιτσιρικάς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK