Από τον Μαρτσέλο στον Αραβίδη

Από τον Βεριντιάνο Μαρτσέλο την περίοδο 1997-98 όταν… ελευθερώθηκαν οι αριθμοί της φανέλας μέχρι τον Μιχάλη Κασάπη, τον Βάιο Καραγιάννη, τον Μιχάλη Παυλή και τον Χρήστο Αραβίδη, το "21" στην ΑΕΚ είναι βαρύ.

Από τον Μαρτσέλο στον Αραβίδη
INTIME SPORTS

Πρώτος κάτοχος του αριθμού "21" στην ΑΕΚ την εποχή που η αρίθμηση της φανέλας από το 1 μέχρι το 11 πέρασε στο παρελθόν, ήταν ο πρώτος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τα "κιτρινόμαυρα". Ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο, ο οποίος σε περίπτωση γκολ έτρεχε να το δείξει στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ στη σκεπαστή εξέδρα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ακολούθησαν οι Μιχάλης Κασάπης, Βάιος Καραγιάννης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Παυλής, Πάπα Μπούμπα Ντιοπ, Ταξιάρχης Φούντας και στη συνέχεια μπήκε μία… παύλα λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και της επιστροφής της αρίθμησης της φανέλας από το 1 μέχρι το 11.

Στη Β’ Εθνική, οι φανέλες επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα, οι ποδοσφαιριστές επιλέγουν οι ίδιοι τον αριθμό της φανέλας τους και το "21" θα βαραίνει τις πλάτες του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια καριέρας κατάφερε να δέσει άγκυρα στην ομάδα που παρακολουθεί από μικρός στην οποία υπάρχει και οικογενειακή παράδοση. Λίγοι γνωρίζουν ότι στην ΑΕΚ είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και ο πατέρας του.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK