Αψυχολόγητος κατά τη διάρκεια και μετά o Βάργκας

Η ΑΕΚ θα διευθετήσει εσωτερικά το θέμα της συμπεριφοράς του Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος όμως δεν πήρε πάνω του το λάθος του -όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις- και αποχώρησε από το ΟΑΚΑ χωρίς να πει το παραμικρό.

Αψυχολόγητος κατά τη διάρκεια και μετά o Βάργκας
INTIME SPORTS

Η απερισκεψία του Ρόναλντ Βάργκας να χτυπήσει τον Λανθαρότε ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να χάσει η ΑΕΚ το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκας Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα χειριστεί η ΑΕΚ το θέμα, θέλοντας -πολύ λογικά- να κρατήσει το ζήτημα εν οίκω.

Η λογική λέει πως η ΑΕΚ θα τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο υπάρχει -τουλάχιστον για την ώρα- ένα ζήτημα που αφορά τον εσωτερικό κανονισμό ο οποίος δεν υφίσταται τουλάχιστον για την ώρα. Όπως και να έχει το τι ακριβώς θα συμβεί θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες και ώρες. Ο ίδιος ο Βάργκας πάντως δεν θεώρησε σκόπιμο να πει κάτι για την κίνησή του να "κρεμάσε" την ομάδα, ούτε στον κόσμο μέσω του Τύπου, ούτε απευθείας στους συμπαίκτες του.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK