Αψυχολόγητος κατά τη διάρκεια και μετά o Βάργκας

Αψυχολόγητος κατά τη διάρκεια και μετά o Βάργκας

Η ΑΕΚ θα διευθετήσει εσωτερικά το θέμα της συμπεριφοράς του Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος όμως δεν πήρε πάνω του το λάθος του -όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις- και αποχώρησε από το ΟΑΚΑ χωρίς να πει το παραμικρό.

Η απερισκεψία του Ρόναλντ Βάργκας να χτυπήσει τον Λανθαρότε ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να χάσει η ΑΕΚ το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκας Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα χειριστεί η ΑΕΚ το θέμα, θέλοντας -πολύ λογικά- να κρατήσει το ζήτημα εν οίκω.

Η λογική λέει πως η ΑΕΚ θα τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο υπάρχει -τουλάχιστον για την ώρα- ένα ζήτημα που αφορά τον εσωτερικό κανονισμό ο οποίος δεν υφίσταται τουλάχιστον για την ώρα. Όπως και να έχει το τι ακριβώς θα συμβεί θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες και ώρες. Ο ίδιος ο Βάργκας πάντως δεν θεώρησε σκόπιμο να πει κάτι για την κίνησή του να "κρεμάσε" την ομάδα, ούτε στον κόσμο μέσω του Τύπου, ούτε απευθείας στους συμπαίκτες του.

ΑΚ.Γ.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ