"Δεν νομίζω ότι μιλάει με την ΑΕΚ ο Σα"

O προπονητής του Ορλάντο Σα στη Ρέντινγκ αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του με κάποια ομάδα χωρίς αυτή να είναι η ΑΕΚ!

"Δεν νομίζω ότι μιλάει με την ΑΕΚ ο Σα"

Συγκεκριμένα ο ΜακΝτέρμοντ δήλωσε χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρέντινγκ και άλλου συλλόγου. Θα δούμε που θα μας πάει το τέλος του Σαββατοκύριακου. Είναι αλήθεια ότι είχε ένα τηλεφώνημα από την Αθήνα για τον Σα. Δεν νομίζω ότι μιλάει με αυτούς. Δεν ξέρω αν τελικά θα κλείσει. Ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να ολοκληρωθεί μια συμφωνία. Θα περιμένουμε και θα δούμε".

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ δείχνει να χάνει αρκετό έδαφος στη συγκεκριμένη ιστορία αφού προφανώς δεν κατάφερε -τουλάχιστον για την ώρα- να τα βρει στο οικονομικό με τη Ρέντινγκ. Πάντως ενδιαφέρον για τον Σα υπάρχει τόσο από το Ισραήλ όσο και από το Βέλγιο όπως είχατε ενημερωθεί από το contra.gr από τις 20 Ιανουαρίου με τις τελευταίες αναφορές των ρεπόρτερ της Ρέντινγκ να κάνουν λόγο για την Μπριζ και την Μακάμπι.

Αν τελικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ρέντινγκ επιβεβαιωθούν, τότε ενδιαφέρον θα έχουν οι εναλλακτικές του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αφού έχει ήδη χαθεί αρκετός χρόνος και η ΑΕΚ δεν έχει στα χέρια της έστω κάτι προχωρημένο.

Α. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK