Γκάλο... playstation!

Ο σκόρερ με το καλημέρα Ροντρίγκο Γκάλο δείχνει να είναι από την αρχή ένα από τα δυνατά χαρτιά της ΑΕΚ τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Γκάλο... playstation!
INTIME SPORTS

Όταν μπαίνει ένα παρόμοιο γκολ με το σαββατιάτικο του Γκάλο στο Playstation, ο παίκτης που το τρώει συνήθως διαμαρτύρεται γιατί ο σκόρερ επιλέγει τακτικές που δεν γίνεται να εφαρμοστούν στον πραγματικό κόσμο.

Το βιονικό δεξί μπακ που παίρνει τη μπάλα κάτω από τη σέντρα, προχωράει, περνάει αντίπαλο, φέρνει τη μπάλα στο αριστερό και σκοράρει, δεν είναι μια πολύ συνηθισμένη εικόνα, κυρίως για τα ελληνικά δεδομένα και όπως ήταν λογικό οι περίπου 30.000 ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στην Καλογρέζα χειροκρότησαν όρθιοι τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Η προσφορά του Γκάλο στα τελευταία σοβαρά παιχνίδια της ΑΕΚ, βέβαια, δεν εξαντλείται στο γκολ της πρεμιέρας. Η γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του Βραζιλιάνου μπακ είναι εξαιρετική για την ώρα, τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα δημιουργικά του καθήκοντα.

Αυξάνει τις επιλογές στα στημένα

Τα πολύ καλά στημένα του Γκάλο είχαν αποτελέσει αντικείμενο αναφοράς και στο πρώτο του πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Στον αγώνα με τον Πλατανιά, ο Γκάλο είχε ένα καλό στημένο στην εστία στο πρώτο ημίχρονο και ο Δέλλας είδε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του να δίνει βοήθειες και στο συγκεκριμένο κομμάτι από το οποίο η ΑΕΚ είχε πάρει πέρσι αρκετά γκολ.

ΑΚ. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK