H απάντηση της Ελένης Αυλωνίτου στο Contra.gr

H Βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου τοποθετήθηκε για τη δήλωση που της αποδίδεται ("προτιμώ να σαπίσει το Γαλάτσι παρά να δοθεί στην ΑΕΚ") και απαντά στο συντάκτη Ακη Γεωργίου.

Συζήτηση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των  άρθρων και  του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του κ.ν. 2190/1920 και άλλες διατάξεις" την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του κ.ν. 2190/1920 και άλλες διατάξεις" την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η τοποθέτησή της

Κύριε Γεωργίου και κύριοι του contra.gr,

Διαπιστώνω ότι επιλέγετε να ψεύδεστε ασύστολα, τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρόσωπό μου και την υπόθεση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (Παλαί). Ποτέ δεν είπα "ας σαπίσει το Γαλάτσι...", είπα ότι τον χώρο του Παλαί τον χρειάζεται ο Δήμος Γαλατσίου, τα τοπικά αθλητικά σωματεία, η νεολαία της πόλης και οι γύρω δήμοι. Αυτό το λέω 11 χρόνια τώρα, άσχετα από την ΑΕΚ. Δώσαμε μάχη να μην γίνει το Παλαί εμπορικό κέντρο και υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου μόλις πριν λίγες μέρες, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, να παραμείνει το Παλαί δημόσιος χώρος αθήτισμού και πολιτισμού.

Ψεύδεστε ακόμα ασύστολα όταν γράφετε ότι "Το κλειστό που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τους πρόσφυγες ενώ από τους εσωτερικούς χώρους έχει μείνει μόνο ο τσιμεντένιος σκελετός." Εχω δει εσωτερικά το Παλαί πολύ πρόσφατα και σας βεβαιώνω ότι είναι σχεδόν άθικτο, με το παρκέ σε άριστη κατάσταση και με ζημιές κυρίως στα καθίσματα. Μάλιστα το γεγονός ότι ψεύδεστε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το Παλαί από τη κατασκευή του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΣΚΕΛΕΤΟ, αφού αποτελεί όλο μεταλλική κατασκευή! Αυτό βέβαια δεν μπορείτε να το ξέρετε εσείς, αφού ποτέ δεν το έχετε δει καν, δεν διστάζετε όμως να διαδίδετε ψέμματα που ακούτε χωρίς να τα ελέγχετε.

Ψεύδεστε ακόμα όταν γράφετε ότι η φράση που μου αποδίδετε περί σαπίσματος δεν έχει διαψευστεί, αφού την διέψευσα με tweet 2 ώρες πριν ανεβάσετε το δημοσίευμά σας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK