H πρώτη σκέψη του Τιμούρ για τρία στόπερ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης και εν μέσω των απουσιών στο διπλό, δοκίμασε μεταξύ άλλων και τη σκέψη να παίξει με τρία στόπερ.

H πρώτη σκέψη του Τιμούρ για τρία στόπερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης και εν μέσω των απουσιών στο διπλό, δοκίμασε μεταξύ άλλων και τη σκέψη να παίξει με τρία στόπερ. Ο Κετσπάγια είδε τους ποδοσφαιριστές του να χωρίζονται και να παίζουν ένα οικογενειακό διπλό (9 εναντίον 9 λόγω απουσιών των τραυματιών) στο οποίο σε κάποια φάση δοκίμασε να παίξει και με τρία στόπερ, κάνοντας ένα… τσεκάρισμα για το πώς ανταποκρίνεται το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του στη συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση.

Ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται πως έχει και αυτή τη διάταξη στο μυαλό του, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το αν θα το εφαρμόσει στο σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα, έστω και κατά τη διάρκεια. Η χθεσινή ήταν η πρώτη φορά που ο Κετσπάγια έδειξε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παίξει με τρεις πίσω, ωστόσο η πορεία θα δείξει αν η συγκεκριμένη σκέψη θα γίνει πραγματικότητα στο τερέν.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα των ομάδων του χθεσινού διπλού, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο γιατί έκανε αλλαγές, ωστόσο το σημαντικό είναι πως δείχνει να επεξεργάζεται μία ακόμα τακτική, πάνω στην οποία -πιθανότατα- τα «κουμπώνει» η επιθυμία του για τρίτο κεντρικό αμυντικό.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK