Ήταν... κεκλεισμένων των θυρών!

Αν και αρχικά το σχέδιο ήταν να γίνει το φιλικό της ΑΕΚ με την ΑΕ Διμηνίου κεκλεισμένων των θυρών, οι πόρτες άνοιξαν και στο γήπεδο μπήκαν οι φίλοι της Ένωσης.

Ήταν... κεκλεισμένων των θυρών!

Το φιλικό της ΑΕΚ με την ΑΕ Διμηνίου ήταν προγραμματισμένο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά το μέρος στο οποίο προετοιμάζεται η ΑΕΚ δεν διαθέτει τις υποδομές για να φιλοξενήσει κόσμο. Έτσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας επέλεξαν να κλείσουν τις πόρτες στον κόσμο.

Ωστόσο περίπου 100 φίλοι της Ένωσης πήραν τα... βουνά και έφτασαν μέχρι τα Χάνια για να δώσουν το "παρών" στο πλευρό της ΑΕΚ με τους ανθρώπους της τελευταίας, να ανοίγουν τις πόρτες και να φέρνουν 50 από αυτούς στην εξέδρα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ούτως ή άλλως, οι οπαδοί της ΑΕΚ στην επαρχία δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν συχνά την αγαπημένη τους ομάδα και οι άνθρωποι της ΠΑΕ οι οποίοι αντιλήφθηκαν την ιδιαιτερότητα της ανάγκης παρουσίας των οπαδών των "κιτρινόμαυρων", πήραν τα μέτρα τους προκειμένου να δουν οι Ενωσίτες το ματς χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο απρόοπτο.

ΑΚ.Γ.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - ΑΕ Διμηνίου 5-0 (VIDEOS)

Δέλλας: "Δημιουργούμε ευκαιρίες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK