Λιβάγια και Λάζαρος έβγαλαν έξω... τον Μπακασέτα!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να κάνει αλλαγή κάποιον εκ των Χριστοδουλόπουλου και Λιβάγια στο ματς με την Ξάνθη, όμως λογάριαζε χωρίς τους... ξενοδόχους και απέσυρε τον Μπακασέτα!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα εδώ και καιρό, κάτι που αποτυπώνεται και στα σούπερ επιτυχημένα αποτελέσματά της σε όλες τις διοργανώσεις, και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να είναι εξαιρετικό.

Μία απτή απόδειξη έρχεται από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Ξάνθη, με την Ένωση να σκορπάει τους Ακρίτες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ από το ημίχρονο, με χατ-τρικ του Βράνιες (!) και εκπλητικό γκολ με κεφαλιά από τον Μπακασέτα, και να μετατρέπει σε... πάρτι στις εξέδρες το δεύτερο μέρος.

Το ευχάριστο αυτό κλίμα εμφανίστηκε μάλιστα και στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ρωτάει κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους τον Χριστοδουλόπουλο και τον Λιβάγια για το αν είναι κουρασμένοι ώστε να κάνει κάποιον αλλαγή (ενόψει και της ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου την ερχόμενη Πέμπτη) και τους δύο παίκτες να του δίνουν αρνητική απάντηση!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το αποτέλεσμα; Ο Ισπανός δεν θέλησε να πάει... κόντρα σε κάποιον εκ των δύο και αποφάσισε να επιλέξει την τρίτη οδό, με τον σκόρερ του τέταρτου γκολ του "Δικεφάλου", Τάσο Μπακασέτα, να γίνεται εκείνος η πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ, δίνοντας στο 59' τη θέση του στον Κλωναρίδη.

Όσον αφορά στο δίδυμο που δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει το χορτάρι για να κάτσει στον πάγκο, τελικά ο Λιβάγια ήταν ο "νικητής", με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι η τρίτη αλλαγή του Χιμένεθ δίνοντας τη θέση του στον Γιακουμάκη στο 70ο λεπτό.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK