Μελισσανίδης: "Γελάνε και τα σκυλιά με τα πέναλτι του Ολυμπιακού"

Στη στήλη του στην εφημερίδα "Live Sport" ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει τι λέει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του, για θέματα που αφορούν στην ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μελισσανίδης: "Γελάνε και τα σκυλιά με τα πέναλτι του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ αποδίδει στον Δημήτρη Μελισσανίδη τα παρακάτω:

"Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό το αίσχος.

Φυσικά και δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Ιβάν. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ασχολείται, αλλά καίγεται για την αλλαγή στην ΕΠΟ. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο.

Στόχος δεν είναι να αλλάξει ο χαλίφης, αλλά επιτέλους να φτιάξει το προϊόν. Γιατί αυτή τη στιγμή προϊόν δεν υπάρχει. Το έχουν καταστρέψει. Δεν είναι δυνατόν... νεκροκεφαλές να διοικούν το ποδόσφαιρο".

Για τα οφέλη και του ΟΠΑΠ μετά την "κάθαρση" του ποδοσφαίρου: " Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ποντάρει πάνω σε καθαρά παιχνίδια. Και ο Οργανισμός μπορεί να εξασφαλίσει στο κράτος πολλά κέρδη, χρήματα που τώρα φεύγουν, μέσα από τα κουπόνια του".

Για το αν θα μπορούσαν να καθίσουν όλοι μαζί (και ο Ολυμπιακός) στο τραπέζι, τόνισε: "Θα ήταν το καλύτερο, όμως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο Μαρινάκης να καθόταν σε ένα τέτοιο τραπέζι. Γι΄αυτό εμείς πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάει άλλο".

Για το ματς στη Νέα Σμύρνη: "Δεν είναι δυνατόν να μη δίνει στην ΑΕΚ το πέναλτι του Γιόχανσον στη Νέα Σμύρνη και στον Ολυμπιακό να δίνουν πέναλτι και αποβολές που γελάνε και τα... σκυλιά".

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα, και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε".

Για το θέμα του γηπέδου: "Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το γήπεδό μας, το δικό μας σπίτι, στο δικό μας οικόπεδο. Αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όσοι προσπαθούν να μας βάλουν εμπόδια. Η ΑΕΚ έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. Έτσι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα πιο ελκυστικό προϊόν ώστε να έρθει ξανά κοντά στο ποδόσφαιρο. Γιατί με τη σημερινή κατάσταση της αναξιοπιστίας και της διαφθοράς σε λίγο κανείς δεν θα πατάει το πόδι του σε γήπεδο, κανείς δεν θα ασχολείται".

Για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης": "Θα υπάρξουν εξελίξεις που θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ψηφίζει για τον προϋπολογισμό η Περιφέρεια, ανοίγει ο δρόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK