Mελισσανίδης σε Κοντονή: "Δεν έχουμε πρόβλημα να ανοίξει η θύρα 4!"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή το μεσημέρι της Δευτέρας. Η ατζέντα στη συζήτηση των δύο ανδρών αφορούσε τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Mελισσανίδης σε Κοντονή: "Δεν έχουμε πρόβλημα να ανοίξει η θύρα 4!"

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εξέφρασε μεταξύ άλλων στον υπουργό τις ανησυχίες του γύρω από την εξέλιξη του πρωταθλήματος με την υπάρχουσα κατάσταση.

Σε κάποια φάση η κουβέντα πήγε στον αγώνα που ακολουθεί για την "Ένωση" την προσεχή Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τη συγκεκριμένη αγωνιστική ο "Δικέφαλος του Βορρά" εκτίει την ποινή του κλειστού τμήματος της θύρας 4 και ο υπουργός ρώτησε αν συναινεί η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να ανοίξει η θύρα από τον αγώνα με την ΑΕΚ (στον οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν κλειστή).

Τότε ο Μελισσανίδης απάντησε στον Κοντονή "Δεν εχουμε πρόβλημα να ανοίξει η Θύρα 4 στο μεταξύ μας ντέρμπι. Έχει έρθει η ώρα να δούμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά".

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ στις αρχές Οκτώβρη έκανε αίτημα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μειωθεί η ποινή που είχε επιβληθεί στη θύρα 4, η οποία βάση της απόφασης θα παρέμενε κλειστή μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου.

Το Υφυπουργείο απάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) στον ΠΑΟΚ ότι έκανε δεκτό το αίτημα καταγράφοντας μεταξύ άλλων την καλή συμπεριφορά των φιλάθλων του δικεφάλου του βορρά στην Τούμπα στα παιχνίδια που είχε επιβληθεί η ποινή.

Το κλείσιμο λοιπόν της Θύρας 4 σύμφωνα με τα νέα δεδομένα κρατάει μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως στα δύο παιχνίδια που έχει στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ με ΑΕΛ και ΑΕΚ στην Τούμπα (και στα οποία η Θύρα 4 θα ήταν κλειστή) η Θύρα 4 θα ανοίξει κανονικά και θα υποδεχθεί τους οπαδούς της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK