"Tραυματιοφορείς τραβούσαν τον Μάνταλο από το χτυπημένο πόδι"

Οι τραυματιοφορείς στο "Καραϊσκάκη" τραβούσαν τον Πέτρο Μάνταλο από το χτυπημένο πόδι, μετά από έναν τραυματισμό του. Αυτό ισχυρίζονται οι παίκτες της Ένωσης.

"Tραυματιοφορείς τραβούσαν τον Μάνταλο από το χτυπημένο πόδι"

Απίστευτες καταγγελίες υπάρχουν από ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ σχετικά με ορισμένους... εξωαγωνιστικούς φορείς του αγώνα στο "Καραϊσκάκη".

Συγκεκριμένα, μέλη της αποστολής της Ένωσης, με τα οποία επικοινώνησε το Contra.gr, υποστηρίζουν ότι στα -λίγα ευτυχώς- ευτράπελα που δημιουργήθηκαν στο "Καραϊσκάκης", συμμετείχαν και οι τραυματιοφορείς.

Σε κάποιο σημείο του αγώνα, ο Πέτρος Μάνταλος χτύπησε, με τους τραυματιοφορείς να τον... τραβούν από το "λαβωμένο" πόδι κι ενώ ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ήθελε να κατέβει από το φορείο.

Αφού προσπάθησε να κατέβει από αυτό για να επιστρέψει στο παιχνίδι από το πλάι, όπως συνηθίζεται, οι τραυματιοφορείς δεν του το επέτρεψαν, μεταφέροντάς τον στο κόρνερ για να παρατείνουν -προφανώς- τη χρονική διάρκεια του να παίζει η Ένωση με παίκτη λιγότερο!

Αυτοί οι πραγματικά απίστευτοι ισχυρισμοί ανήκουν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ -και μονοπώλησαν τη συζήτηση στη σημερινή προπόνηση- ενώ απομένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη καταγγελία από την ΑΕΚ.

"Tραυματιοφορείς τραβούσαν τον Μάνταλο από το χτυπημένο πόδι"
INTIME SPORTS

Α. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK