

Εσχάτως έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τις αναρτήσεις του Βασίλη Τσιάρτα για κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα και το συντηρητισμό από τον οποίο χαρακτηρίζονται.
Υπάρχουν όμως και άλλοι αθλητές, που βλέπουν τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά, με πιο ανοιχτό μάτι, "συλλαμβάνοντας" έτσι το παιχνίδι που παίζεται πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Ενας από αυτούς τους αθλητές είναι ο Αβραάμ Καλλινικίδης.
Ο παίκτης του Αιγάλεω δεν περιορίζεται σε παρατηρήσεις για τα οίκου μας αλλά παρακολουθεί την ευρωπαϊκή και παγκόσμια επικαιρότητα με θαυμαστή συνέπεια. Κάπως έτσι του προέκυψε και tweet για τον πολωνικό φαισμό που καλπάζει.
Σε αλλα νεα,οι φασιστες στην πολωνια ξεσαλωσαν.μαλλον εχουν πεθανει οσοι γεννηθηκαν πριν το 44.αλλιως ολο και κατι θα ειχαν ακουσει.
— αβρααμ καλλινικιδης (@kallinikidis) November 12, 2017
Οπως συνήθως τα τελευταία χρόνια, ο εορτασμός για την ανεξαρτησία της Πολωνίας εξελίχθηκε σε "παρέλαση" ακροδεξιών στοιχείων στη Βαρσοβία και σε άλλες πολωνικές πόλεις.
Ν.Γ.