Η "Οδύσσεια" της ΑΪΚ

Η δεύτερη ήττα και ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο ήταν το σοβαρότερο πλήγμα για την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα.

Η "Οδύσσεια" της ΑΪΚ
INTIME SPORTS

Αρχικά, η αποστολή της σουηδικής ομάδας άργησε να φτάσει στην Ελλάδα λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο, ενώ ο τεχνικός της Αντρέας Αλμ κλήθηκε να αφήσει εκτός τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές.

Πριν από τη σέντρα του επαναληπτικού, όταν και καταγράφηκε το πρώτο μπλακ άουτ, η διοίκηση του Ατρομήτου έδωσε εντολή να κλείσουν όλα τα air condition του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που βρίσκονται στα αποδυτήρια της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Κοινώς, τα αποδυτήρια έμοιαζαν πιο πολύ με σάουνα...

Το ματς άρχισε, αλλά μόλις στο 11ο λεπτό τραυματίστηκε το αριστερό μπακ ( Αλεσάντρο Σίλβα Περέιρα) και τη θέση του πήρε ένας μέσος, ο Γιόχαν Μπλόμπεργκ!

Ο αποκλεισμός πλησίαζε, καθώς το ρολόι σημάδευε το 54ο λεπτό και η ΑΪΚ χρειαζόταν τρία γκολ, ωστόσο το... μαρτύριο θα συνεχιζόταν για αρκετή ώρα ακόμα, αφού η πτώση της τάσης του ρεύματος στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για 50 λεπτά!

Μ.Α.

Διαβάστε ακόμη:

Ατρόμητος - ΑΪΚ Στοκχόλμης 1-0

Διακοπή στο Περιστέρι

Τα χρήματα που παίρνουν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στο Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK