Αναστάτωση στο Κορωπί: Δεν πληρώθηκαν οι παίκτες!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αθέτησε την υπόσχεση της για πληρωμή του 30% των οφειλομένων, με αποτέλεσμα οι παίκτες να κλειστούν στα αποδυτήρια και να αργήσει η προπόνηση της Παρασκευής (21/4)!

Αναστάτωση στο Κορωπί: Δεν πληρώθηκαν οι παίκτες!

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα είναι σε μία ηρεμία επειδή η πρώτη ομάδα λειτουργεί άψογα αγωνιστικά. Τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα και μία σεζόν που από λανθασμένες επιλογές της διοίκησης φαινόταν πως θα είναι καταστροφική, κατάφεραν και γύρισαν την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη καλείται στην Τούμπα να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ενώ θα έπρεπε να είναι όλοι τους προσηλωμένοι στον στόχο και να μπορούν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο να δουλέψουν ήρεμα για το παιχνίδι στην Τούμπα, αυτό δεν συμβαίνει. Οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν να βοηθήσουν για να εξασφαλιστεί η άδεια, η διοίκηση τους είχε ενημερώσει πως αμέσως μετά το Πάσχα θα μπει το 30% των οφειλομένων.

Αυτό όμως δεν έχει συμβεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή και η σημερινή προπόνηση να ξεκινήσει με καθυστέρηση. Οι ποδοσφαιριστές κλείστηκαν στα αποδυτήρια, έκαναν σύσκεψη για το ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρουν, χωρίς να είναι παρόν το τεχνικό επιτελείο που τους περίμενε να βγουν για να ξεκινήσει η προπόνηση, η οποία ξεκίνησε με σημαντική καθυστέρηση.

Την ίδια στιγμή που ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟK ετοιμάζεται για την ρεβάνς της Πέμπτης, στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι για ακόμα ένα αυτογκόλ.

Από πλευράς Παναθηναϊκού περίπου μία ώρα αργότερα από το αποκλειστικό δημοσίευμα του Contra.gr υπήρξε η ακόλουθη αντίδραση: "Σχετικά με δημοσίευμα που εμφανίζει αναστάτωση στο Κορωπι με αθετηση συμφωνίας πληρωμών και άλλα ανυποστατα: πρώτον δεν υπήρχε καμία συμφωνία να πληρωθούν κάτι σήμερα οι παίκτες, δεύτερον οι παίκτες θα πληρωθούν μεγάλο μέρος της οφειλης μέσα στην προσεχή εβδομάδα και τα υπόλοιπα λίαν συντόμως και τρίτον δεν υπήρξε καμία αναστάτωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK