Απίστευτο παρεάκι Μποροβήλου - Γαλάτη!

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο, έχοντας για παρέα έναν από τους πιο γνωστούς -παγκοσμίως- κατοίκους του δημοφιλούς νησιού, τον σχεδιαστή μόδας Γιάννη Γαλάτη!

Απίστευτο παρεάκι Μποροβήλου - Γαλάτη!

Με την προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα να ξεκινά αύριο ( σήμερα, 26/6, είναι προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις), ο πρόεδρος της είχε λίγες ημέρες ξεκούρασης προτού επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Βρήκε την ευκαιρία,λοιπόν, να απολαύσει τις διάσημες παραλίες, τον ήλιο και την κοσμοπολίτικη ζωή της Μυκόνου με... παρεάκι τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Γιάννη Γαλάτη. Ο τελευταίος αποτελεί μία από τις πιο παραδοσιακές φιγούρες του νησιού, που έχει ταυτιστεί με την Μύκονο από τα τέλη της 10ετίας του ΄60 και την έχει διαφημίσει όσο λίγοι!

Μυθική άλλωστε ήταν η βίλα του Γιάννη Γαλάτη, από τις πρώτες που κτίστηκαν στο νησί και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Φτελιά, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Εκεί ο Γαλάτης είχε φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες της εγχώριου και διεθνούς showbiz.

Από την «θλιμμένη πριγκίπισσα» Σοράγια, τον πρίγκηπα Λεοπόλδο της Βαυαρίας, τις Φιόνα Φον Τίσεν, Σοφία Βέμπο, Μελίνα Μερκούρη, Ειρήνη Παππά μέχρι την Ρίτα Χειγουορθ, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Τζούλι Κρίστι, τον Γεχούντι Μενουχίν ενώ το 1973 ενέπνευσε τον Ζάχο Χατζηφωτίου για να συγγράψει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Τα εν οίκω, εν δήμω»!

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος ανέβασε και φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook παρέα με τον Γιάννη Γαλάτη και λεζάντα: "ανιδιοτελής φιλοξενία στο "ασπρονήσι" του!!"

Απίστευτο παρεάκι Μποροβήλου - Γαλάτη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK