Αζερμπαϊτζάν καλεί Περόνε

Μήλον της Έριδος αναμένεται να γίνει ο Εμάνουελ Περόνε στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο. Κι αυτό γιατί πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Αζερμπαϊτζάν καλεί Περόνε

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Περόνε υπάρχει άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Οι άνθρωποι των συλλόγων της χώρας στην περιοχή του Καυκάσου έχουν συνεχώς το βλέμμα τους στραμμένο στην Ελλάδα, στην οποία μπορούν να βρουν καλούς επιθετικούς. Θυμίζουμε ότι στην Μπακού είχε αγωνιστεί για κάποιο διάστημα φέτος και ο Βαγγέλης Μάντζιος ενώ στην Άνκαρα παίζει ο Σιαλμάς.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, η Στεάουα Βουκουρεστίου ενδιαφέρεται για τον Περόνε, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει μια καλή και φθηνή λύση (αφού μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο) για το επιθετικό της πρόβλημα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι λόγο για τον Περόνε θα έχει και ο Αστέρας. Πάντως, ρόλο στο αν και πως θα παραμείνει ο Περόνε στον Αστέρα θα παίξουν και οι συχνοί τραυματισμοί του ποδοσφαιριστή.

Γ. Ντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK