Έτσι πήραν την απόφαση για το "Θ. Κολοκοτρώνης"

Πολλοί ξαφνιάστηκαν από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας για τη μετονομασία του γηπέδου σε "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όμως είναι μια κίνηση που για πολύ καιρό υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων των Αρκάδων.

Έτσι πήραν την απόφαση για το "Θ. Κολοκοτρώνης"

Οι πρώτες αντιδράσεις από τον κόσμο ήταν θετικές και τα μηνύματα που έφταναν στους ανθρώπους των "κιτρινομπλέ" άκρως ενθαρρυντικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι η σελίδα της ΠΑΕ στο facebook συγκέντρωσε δεκάδες like μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Η οριστική απόφαση για τη μετονομασία του γηπέδου σε "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" πάρθηκε σε μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και το Νομό. Ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο, έκανε άλμα για τη διεκδίκηση υψηλών στόχων τη φετινή περίοδο και για ακόμη μια φορά κράτησε ψηλά τη σημαία της Αρκαδίας.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να τιμήσει έναν ήρωα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση του έθνους και που έπρεπε με κάποιον τρόπο να τιμηθεί η μνήμη του και από την ομάδα που κάνει περήφανη όλη την Αρκαδία και αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο της Πελοποννήσου στη Super League αλλά και εκτός των ελληνικών ποδοσφαιρικών συνόρων μέσω του Europa League!

Γ.Ντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK