Οι αγκωνιές του Πουλίδο

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στον Αστέρα Τρίπολης με τον Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος έχει ταράξει στις αγκωνιές τους αντιπάλους του.

Οι αγκωνιές του Πουλίδο

Ο Ισπανός στόπερ με ύπουλο και αντιποδοσφαιρικό τρόπο, πρόσθεσε ακόμα μια αγκωνιά στο παλμαρέ του, με θύμα αυτή τη φορά το Μαρκόφσκι. Ο Πουλίδο για πολλοστή φορά παρουσίασε αντιαθλητική συμπεριφορά για επιβληθεί σε αντίπαλο του. Το έχει ξανακάνει με την Ξάνθη στον πρώτο γύρο και με την Καβάλα πέρυσι.

Ο Ισπανός συνεχίζει να είναι τυχερός, καθώς ούτε το Σάββατο έγινε αντιληπτή η κίνηση του από τον διαιτητή Καλογερόπουλο. Μόνο που αυτό κόστισε ακριβά στους Αρκάδες στη συνέχεια του αγώνα, καθώς ο ρέφερι του αγώνα στα Πηγάδια -προφανώς ενημερώθηκε για τη φάση που "έχασε"- ξέσπασε στους Τσαμπούρη και Ράγιος, τους οποίους απέβαλλε με ανύπαρκτες δεύτερες κίτρινες κάρτες.

Η αγωνιστική ποιότητα του Πουλίδο και η καθοριστική συμβολή που έχει στη σταθερότητα στην άμυνα του Αστέρα, σβήνονται όταν προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες. Για να σταματήσει όμως να θέτει σε κινδύνους την ομάδα, πρέπει να κόψει αυτή τη συνήθεια τώρα που από τύχη δεν το έχει πληρώσει. Και σε περίπτωση που δεν μπορεί να το καταλάβει μόνος του, ας φροντίσει η διοίκηση με τον προπονητή να του το δώσουν να το καταλάβει, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που φοράει συχνά και το περιβραχιόνιο της ομάδας.

Γ.Ντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK