Γιατί ο Ούμπιδες μπορεί να γίνει ο νέος Λαζαρίδης

O Xαβιέ Ούμπιδες δεν επηρεάζεται από την εκτεταμένη ανανέωση που θα κάνει στο ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν ο Ατρόμητο. Οι λόγοι γι' αυτήν την επιλογή προφανώς και δεν είναι μόνο αγωνιστικοί.

Γιατί ο Ούμπιδες μπορεί να γίνει ο νέος Λαζαρίδης

Παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει τα 35 χρόνια και παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος θα κάνει στροφή σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Χαβιέ Ούμπιδες έχει βάσιμες ελπίδες να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και του χρόνου.

Οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Εννοείται βέβαια ότι υπάρχει αναγνώριση της αξίας και της συνολικής προσφοράς του στην ομάδα (από το 2013) αλλά η σημαντική αιτία της παραμονής του (αν και εφόσον αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας) είναι άλλη.

Ο "Ούμπι" είναι μία προσωπικότητα που έχει κερδίσει το σεβασμό των πάντων στα αποδυτήρια και στον Ατρόμητο της νέας εποχής θα έχει το ρόλο του "σοφού γέροντα", του ανθρώπου ο οποίος θα προσπαθεί να κρατά συσπειρωμένους και ενωμένους τους συμπαίκτες του.

Με άλλα λόγια, ο Ούμπιδες θα είναι ο νέος Λαζαρίδης μέσα στις τάξεις της ομάδας. Και όταν σταματήσει, που ξέρετε, γιατί να μην βοηθήσει την ομάδα από άλλο πόστο όπως ο Μακεδόνας αμυντικός;

News 24/7

24MEDIA NETWORK