Πρόσφεραν εκατό αρνιά!

Σε μια κίνηση που αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ της ομάδας ο Ατρόμητος στήριξε οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Πρόσφεραν εκατό αρνιά!

Παίκτες της ομάδας, μαζί με τον Γιώργο Δώνη, βρέθηκαν στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" και προσέφεραν εκατό αρνιά σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε δηλώσεις και τόνισε: "Πέρα από το γεγονός ότι αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο Περιστερίου για την κοινωνική του πολιτική, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο τον απλό κόσμο, τους εθελοντές που έρχονται να δώσουν μια μικρή βοήθεια σ’ αυτούς έχουν τόσα πολλά προβλήματα αυτήν τη δύσκολη εποχή. Από τη δική μας πλευρά, ο Δήμαρχος ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε δίπλα του, ελπίζω και οι υπόλοιποι Δήμοι να κάνουν κάτι ανάλογο, γιατί όλος ο κόσμος στην Ελλάδα έχει ανάγκη. Και να ευχηθούμε μέσα από την δύσκολη οικονομική κρίση, ο κόσμος να περάσει όσο γίνεται καλύτερα και να έχει καλό Πάσχα".

"Ο Ατρόμητος, η ομάδα της πόλης, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι «πρωταθλητές» και στην κοινωνική προσφορά. Ο Ατρόμητος είναι μια αθλητική οικογένεια με συνείδηση της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. Για μια ακόμη φορά, ως Δημοτική Αρχή έχουμε βάλει σαν στόχο καμία οικογένεια, που η ζωή δεν τους φάνηκε δίκαια μαζί της, δεν θα κάνει Πάσχα μπροστά σε αδειανό τραπέζι και κανένα παιδί απ’ αυτές τις οικογένειες δεν θα του λείψει το πασχαλινό του δώρο" είπε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Περιστερίου ο οποίος επεσήμανε ότι κάθε μήνα η ΠΑΕ Ατρόμητος προσφέρει λάδι σε 150 οικογένειες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK