Προτεραιότητα

Οι μετοχές του Γιώργου Δώνη έχουν ανέβει κατά πολύ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και το όνομα του Ελληνα τεχνικού παίζει δυνατά σε πολλά σενάρια.

Προτεραιότητα

Ο ίδιος ο προπονητής του Ατρομήτου πάντως δεν θα βιαστεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Αντιθέτως, θα σταθμίσει πρώτα όλα τα δεδομένα και εν συνεχεία θα πάρει τις όποιες αποφάσεις του.

Μέχρι στιγμής ισχύουν πάντως τα εξής:

Ο Δώνης επιθυμεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να κάνει το όνειρο του εξωτερικού πραγματικότητα. Γι' αυτό το λόγο μιλά συχνά με το ολλανδικό γραφείο μάνατζερ στο οποίο έχει παραχωρήσει τα δικαιώματά του και περιμένει. Αναγνωρίζει πάντως ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κάτι καλό στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στην εξίσωση υπάρχει πάντα ο Ατρόμητος με τον οποίο ο Ελληνας τεχνικός αναγεννήθηκε προπονητικά την τελευταία τριετία μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ. Η ομάδα του προσφέρει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει απερίσπαστος κάτι που αναγνωρίζεται από όλους.

Στο ερώτημα αν η προοπτική του Παναθηναϊκού παραμένει ζωντανή η απάντηση είναι απλή. Ουδείς τεχνικός με φιλοδοξίες θα βάλει το κεφάλι του στο ντορβά αναλαμβάνοντας μία ομάδα χωρίς καμία διοικητική στήριξη. Αν και εφόσον τα πράγματα αλλάξουν τότε το ξανασυζητά.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK