Σύσκεψη για Παπανικολάου, αγωνία στoν Ολυμπιακό

Τις επόμενες ώρες στην Μπαρτσελόνα θα γίνει σύσκεψη σχετικά με την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έχει αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα πάει εκεί μόνο αν οι Καταλανοί δεν ματσάρουν την προσφορά των Πειραιωτών.

Σύσκεψη για Παπανικολάου, αγωνία στoν Ολυμπιακό

Όπως καταλαβαίνετε, οι της Μπάρτσα δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια όταν ένας εκ των άμεσων ανταγωνιστών στην Ευρωλίγκα είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον παίκτη. Οπως γράφει η El Mundo Deportivo οι "μπλαουγκράνα" δεν έχουν πάρει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις τους, ωστόσο μελετούν όλα τα ενδεχόμενα. Το σίγουρο είναι ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αδιαφορήσει για έναν παίκτη του οποίου έχει τα δικαιώματα για την Ευρώπη και είναι μόλις 25 ετών.

Ματσάροντας την προσφορά, οι Καταλανοί θα κάνουν τον Τρικαλινό ξανά δικό τους κάτι που όμως δεν αποκλείεται να επιφέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ τους. Ηδη η El Mundo Deportivo αναφέρει ότι σ' αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να θυσιαστεί στο τέλος της σεζόν ή ακόμα πιο γρήγορα ο Στράτος Περπέρογλου. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να ματσάρει η "Μπάρτσα" την προσφορά για να ζητήσει έμψυχο αντάλλαγμα από τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK