Απορίες για την απόφαση της ΕΙΜ

Το σκεπτικό με το οποίο η ΕΙΜ απέρριψε τις καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού κατά της Κέρκυρας και του Πανιωνίου προκάλεσε απορίες στην κρητική ομάδα.

Απορίες για την απόφαση της ΕΙΜ

Η ΕΙΜ παραδέχθηκε ότι οι ΠΑΕ Κέρκυρα και Πανιώνιος είχαν χρέη τη στιγμή που πραγματοποιούσαν μεταγραφές τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, το "παραθυράκι" που βρέθηκε αναφέρει ότι οι δύο ομάδες είχαν - βάσει των κανονισμών αδειοδότησης - περιθώριο μέχρι την τελευταία ημέρα του Μαρτίου να διευθετήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες (εξόφληση ή διακανονισμός).

Παρόλα αυτά αμφότερες οι ΠΑΕ δεν πήραν τελικά αδειοδότηση, καθώς οι οφειλές παρέμειναν και μετά την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.

Οι απορίες στον Εργοτέλη παραμένουν για την απόρριψη της καταγγελίας καθώς η Επιτροπή Αδειοδότησης και η ΕΙΜ που ανήκουν στην ΕΠΟ εκδίδουν αποφάσεις αντικρουόμενες με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τα μεγάλα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα κληθεί να λύσει η Επιτροπή Εφέσεων στην οποία προσφεύγουν τόσο η κρητική ομάδα όσο και ο Παναιτωλικός.

Στον Εργοτέλη, πάντως, έχουν αποφασίσει να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους. Ακόμα και στα άκρα - αν χρειαστεί - προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

M.A.

News 24/7

24MEDIA NETWORK