Ο Σάρας αποθέωσε τον Σπανούλη!

Υπήρξαν συμπαίκτες και αντίπαλοι. Την Μεγάλη Παρασκευή θα βρεθούν αντιμέτωποι από διαφορετικό... μετερίζι, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από το να στάξει... μέλι για τον Βασίλη Σπανούλη.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
saras spanoulis EUROKINISSI

Την τριετία 2007-2010 αγωνίστηκαν ως συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Το 2011-2012 ήταν αντίπαλοι, με τον Σάρας στους "πράσινους" και τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Πλέον, ο Λιθουανός είναι προπονητής στην Ζαλγκίρις και ο Έλληνας άσος παραμένει στα 36 ενεργός με τους "ερυθρόλευκους".

Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι την Μεγάλη Παρασκευή (19:00) στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, ένα ματς που θέλουν και οι δυο ομάδες για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Ο Σάρας πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας πως παρά τα χρόνια του, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

"Προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε όλους τους παίκτες. Περιμένουμε πληροφορίες. Γνωρίζουμε πως πως πολλοί από αυτούς θα παίξουν. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Ο Σπανούλης είναι ένας πραγματικός ηγέτης και είναι σε σπουδαία κατάσταση αυτή την περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ποιοι θα αγωνιστούν, ώστε να αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK