"Καμία πρόταση 6 εκ. για τον Βέσελι"

Η Φενέρμπαχτσε έβαλε τέλος στα σενάρια για νέο διετές συμβόλαιο στον Γιαν Βέσελι, με το ΝΒΑ να παραμένει ο μεγάλος στόχος του 26χρονου Τσέχου.

"Καμία πρόταση 6 εκ. για τον Βέσελι"

Η Φενέρ έβαλε τέλος στα σενάρια ότι ο Γιαν Βέσελι αποδέχθηκε την προσφαρά της για διετές συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν νωρίτερα την Κυριακή, έφτανε τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο βοηθός τζένεραλ μάνατζερ του τουρκικού συλλόγου, Ομέρ Ονάν, ήταν κατηγορηματικός μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΤVspor, πριν από τον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Εφές, τονίζοντας πως ο Τσέχος δεν έχει υπογράψει καμία συμφωνία και περιμένει τις προτάσεις από ΝΒΑ μεριά. Μάλιστα, ο Ονάν διέψευσε και τα ποσά που γράφτηκαν για τη νέα συμφωνία, ξεκαθαρίζοντας πως το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε δεν σηκώνει τα 6 εκατομμύρια για αυτή τη συμφωνία.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει δώσει εντολή στη διοίκηση πως θέλει να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα χρονιά, ωστόσο φαίνεται πως το ΝΒΑ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος για τον Τσέχο σέντερ που επιθυμεί να δοκιμάσει το αμερικάνικο όνειρο.

Πάντως, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν μέσα στην ημέρα, στο νέο συμβόλαιο που φέρεται να πρότεινε η Φενέρ στον 26χρονο παίκτη υπάρχε η οψιόν για το ΝΒΑ, αλλά το καλοκαίρι του 2017.

News 24/7

24MEDIA NETWORK