Πρώην πράσινος στο γήπεδο... για τα μάτια του Ζέλικο

Έφυγαν ταυτόχρονα από τον Παναθηναϊκό το 2012, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί κάτω από την ίδια στέγη! Αυτό όμως δεν εμπόδισε πρώην "πράσινο" να πάει στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε για να εμψυχώσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς (VIDEO).

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να εκμεταλλευτεί επάξια το εντός έδρας πλεονέκτημα κόντρα στη Μπασκόνια, κερδίζοντας με 82-73 τον πρώτο αγώνα της σειράς με την ισπανική ομάδα. Για να πετύχει όμως αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, έπρεπε να βρεθεί στη κερκίδα ένας παλιός "πράσινος", ο οποίος έστειλε τη θετική αύρα του προς τον Σέρβο.

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε έναν πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, αλλά για έναν παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου, του οποίου η θητεία συνέπεσε με αυτή του πολύπειρου κόουτς στο μπασκετικό τμήμα.

Ο λόγος γίνεται για τον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος εμφανίστηκε στην "Ulker Arena", προκειμένου να βοηθήσει με τη στήριξή του τους περσινούς κατόχους της Ευρωλίγκας.

Ο 35χρονος αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος για μια τετραετία, μέχρι να πάρει μεταγραφή στη Τουρκία το καλοκαίρι του 2012. Φαίνεται ότι η αποχώρηση του "Ζοτς" από τον πάγκο του "εξάστερου" ξενέρωσε τον Βραζιλιάνο άσο και αποφάσισε να αλλάξει ποδοσφαιρική "στέγη", ενώ ένα χρόνο αργότερα και ο κόουτς της Φενέρ προτίμησε να τον ακολουθήσει, "μετακομίζοντας" στη γειτονική χώρα.

Ωστόσο, μία τρομερή σύμπτωση έρχεται να συμπέσει 11 έτη νωρίτερα, η οποία συνδυάζει τα γενέθλιά τους με την απόκτηση τίτλων. Για την ακρίβεια, ο Κλέιτον έχει γενέθλια στις 8 Μαρτίου, με τον Ομπράντοβιτς να τα γιορτάζει μία μέρα αργότερα, όπως ακριβώς είχε συμβεί το 2007, όταν ο πρώτος πανηγύριζε στις 5 Μαΐου τη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με τη Λάρισα, ενώ ο δεύτερος στις 6 του μήνα το έκτο τρόπαιο της Ευρωλίγκα στην προπονητική καριέρα του.

Πολλά κοινά οι δυο τους, δεν νομίζετε;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK