Η νέα... καριέρα του Κούτρη

Μέχρι χθες τον είχαμε συνηθίσει σε ρόλο ποδοσφαιριστή. Το Σάββατο ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε μία σύντομη... αλλαγή και το γύρισε σε διαιτητής! Παρόλα αυτά το "ντεμπούτο" του συνδυάστηκε με ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
panionios olympiakos masouras EUROKINISSI

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί με απόφαση της κυβέρνησης λόγω των όσων συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, οι ομάδες της Super League Σουρωτή έχουν οργανώσει φιλικά παιχνίδια για να παραμείνουν... ζεστές.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Πανιώνιο στο άδειο "Καραϊσκάκης" με τον "Ιστορικό" να επικρατεί 1-0 χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 65ο λεπτό. Το παιχνίδι πάντως ήταν αρκετά χαλαρό, σε σημείο που ο Λεονάρντο Κούτρης το γύρισε, προσωρινά, σε... διαιτητής.

Για την ακρίβεια ανέλαβε το ρόλο του τέταρτου βοηθού, σηκώνοντας μάλιστα και τον... φωτεινό πίνακα όποτε χρειάστηκε.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
koutris pinakas EUROKINISSI

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκαρθία): Χουτεσιώτης, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος, Ρομαό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης, Νόβακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK