Το Contra.gr στην εκπομπή Euroleague Show

Παρόν στη μεγάλη βραδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ το Contra.gr, που εκπροσωπήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ για το Final Four μέσω του διευθυντή του.

Το Contra.gr στην εκπομπή Euroleague Show

Ο διευθυντής του Contra.gr, Παντελής Βλαχόπουλος, ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής "Euroleague Show" της ΕΡΤ για το Final Four.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ελληνική συμμετοχή στην κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης, αυτή του Γιάννη Μπουρούση της Μπασκόνια, του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν και του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους Έλληνες προπονητές του Final Four, ο Παντελής Βλαχόπουλος στάθηκε στην επεισοδιακή βραδιά του ΣΕΦ μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας του 2014-2015 που οδήγησε στο "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

"Δεν του άξιζε να φύγει όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό. Κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη στον Μπαρτζώκα για το βράδυ του ΣΕΦ μετά από τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρουν τι έγινε εκείνο το βράδυ", δήλωσε.

Για τον Δημήτρη Ιτούδη, σχολίασε: "Κάθισε πιστά για να μάθει δίπλα σε έναν κορυφαίο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και είδαμε πού έφτασε".

Όσο για την παρουσία τόσων Ελλήνων στο εξωτερικό, υπογράμμισε: "Γιατί μας προτιμούν οι ξένοι; Διότι γνωρίζουμε τόσα χρόνια πώς να κερδίζουμε. Ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα πάρουμε μια νίκη, κυρίως στα δύσκολα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λοκομοτίβ Κουμπάν 88-81

News 24/7

24MEDIA NETWORK