"Ύμνοι" Άγγλων για Καραγκούνη

Ο Γιώργος Καραγκούνης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Λέστερ για το Λιγκ Καπ, με τους Άγγλους φιλάθλους να τον αποθεώνουν για ακόμη μια φορά.

"Ύμνοι" Άγγλων για Καραγκούνη

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ήδη κλείσει τα 36 του χρόνια, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τον εμποδίζει από το να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και να πετυχαίνει όμορφα γκολ.

Ένα τέτοιο γκολ πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (29/10) στην αναμέτρηση με τη Λέστερ για το Λιγκ Καπ. Ο Έλληνας διεθνής έφερε το ματς στα ίσα στο 87ο λεπτό του αγώνα διαμορφώνοντας το 3-3, ωστόσο το τέρμα του δεν ήταν αρκετό, αφού η Λέστερ έκανε το 4-3 λίγα λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, οι φίλοι της Φούλαμ αποθέωσαν για μια ακόμη φορά τον Καραγκούνη, ο οποίος έχει γίνει πρόσωπο λατρείας στον αγγλικό σύλλογο. Χαρακτηριστικό είναι το tweet της Mirror αμέσως μετά το γκολ που αναφέρει: "Γκολ για τη Φούλαμ. Ο Καραγκούνης κάνει το 3-3. Έχει έρθει η Λέστερ στην Ακρόπολη;"

Ιδιαίτερα εκδηλωτικά ήταν και τα tweets του κόσμου που τόνιζε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη μεταγραφή του Γιολ στη Φούλαμ, ενώ ένα άλλο μήνυμα ανέφερε: "Αισθάνομαι όπως τότε που η Ελλάδα κατέκτησε το Euro".

Δείτε μερικά από τα tweets των φιλάθλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK