ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κίνηση έκπληξη από Βασιλακόπουλο για το έπος του 1987

Η ώρα της επετείου του '87 πλησιάζει και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ετοιμάζει μία ιστορική γιορτή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κίνηση έκπληξη από Βασιλακόπουλο για το έπος του 1987

Η "ιερή" 14η Ιουνίου πλησιάζει και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ετοιμάζει ένα κορυφαίο event για το ελληνικό μπάσκετ.

Ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ 1987, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα καλέσει σε δείπνο τους παίκτες και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας, που οδήγησαν την Ελλάδα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση, η οποία θα ενώσει μετά από 29 χρόνια όλους τους διεθνείς που έβαλαν τις βάσεις για τη γιγάντωση του αθλήματος στη χώρα μας και οδήγησαν στις απίθανες επιτυχίες των επομένων δεκαετιών.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έχει εισπράξει θετική απάντηση από τους περισσότερους παίκτες που αγωνίζονταν τότε και οι επαφές συνεχίζονται, ώστε να δώσει το "παρών" όλη η σπουδαία εκείνη ομάδα. Απομένει, φυσικά, να δούμε ποιοι τελικά θα παρευρεθούν στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο Μέγαρο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μία επίσκεψη που δεν πέρασε απαρατήρηση από κάποιους διεθνείς εκείνης της περιόδου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, υπήρξαν κάποιες μουρμούρες και κάποια παράπονα για τη δική τους απουσία από αυτήν τη συνάντηση.

Η άποψη, εξάλλου, είναι διατυπωμένη εδώ και χρόνια σε όλες τις σχετικές εκδηλώσεις στις οποίες απομονώνεται ο "Nick the Greek" και απαλείφεται η προσφορά της υπόλοιπης ομάδας σε αυτόν τον θρίαμβο. Ανεξαρτήτως εάν δοθεί το όνομα του Γκάλη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κίνηση με την οποία δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ένσταση.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟ 2017

Αν για φέτος έχει προγραμματιστεί ένα δείπνο μεταξύ των μελών εκείνης της Εθνικής ομάδας, το 2017 η επέτειος θα εορταστεί με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Ο... στρογγυλός αριθμός, τα 30 χρόνια, δίνει την αφορμή για ένα τεράστιο event από την ΕΟΚ, αντάξιο του μεγέθους της επιτυχίας του 1987.

Κατά πάσα πιθανότητα, μάλιστα, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχει ως έδρα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το γήπεδο που φιλοξένησε και εκείνες τις επικές στιγμές πριν από τρεις δεκαετίες.

Κ.Μ.

Photo credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK