"Καμία κάρτα φιλάθλου μέχρι στιγμής!"

Ο Γιώργος Μποροβήλος αποκάλυψε ότι δεν έχει διατεθεί καμία κάρτα φιλάθλου, παρά τα όσα προβλέπει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

"Καμία κάρτα φιλάθλου μέχρι στιγμής!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, σε έκτακτη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία φιλάθλων που βρέθηκαν στα γραφεία του Συνεταιρισμού την Παρασκευή.

Οι φίλαθλοι ομάδων όπως η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος και ο Απόλλων Σμύρνης επισκέφτηκαν τα γραφεία με αφορμή το προγραμματισμένο ΔΣ της Super League, το οποίο θα διαδεχθεί Γενική Συνέλευση, όπου θα αποφασιστούν μεταξύ άλλων οι τρεις εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο κόσμος ζήτησε ακρόαση και ο Γιώργος Μποροβήλος τους δέχθηκε, με συνέπεια να ακολουθήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος για το μείζον ζήτημα της κάρτας φιλάθλου.

Η αντιπροσωπεία των φιλάθλων επανέλαβε τις εκπεφρασμένες θέσεις για το θέμα, ότι η κάρτα δεν εξυπηρετεί την πάταξη της βίας, αλλά έχει να κάνει με διαφορετικούς σκοπούς της κυβέρνησης και υπογράμμισε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι πόσες τέτοιες κάρτες έχουν εκδοθεί, η απάντηση που πήραν ήταν αναπάντεχη: "Καμία κάρτα μέχρι στιγμής".

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, από την Πρωτοχρονιά του 2016 όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει ένα αθλητικό παιχνίδι από τις εξέδρες του γηπέδου υποχρεούται να εκδώσει κάρτα φιλάθλου με όλα τα στοιχεία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK