Kωνσταντινέας στον Κοντονή: "Επρεπε να καταγγείλεις τον Μαρινάκη!"

Σε κατάσταση άμυνας βρέθηκε την Τετάρτης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού) του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μετέχουν το τμήμα αθλητισμού, η κοινοβουλευτική ομάδα και η ηγεσία του Υπουργείου.

Kωνσταντινέας στον Κοντονή: "Επρεπε να καταγγείλεις τον Μαρινάκη!"
INTIME SPORTS

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας ήταν καταπέλτης και έθεσε στον Υπουργό δύο βασικά θέματα. Τη θέσπιση της απλής αναλογικής στις εκλογές των ομοσπονδιών και στο γεγονός ότι ο κ. Κοντονής συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την ημέρα του ντέρμπι της Λεωφόρου.

"Θα μπορούσες να μιλήσει μόνο με τον Βρέντζο. Ο Μαρινάκης έχει περιοριστικό όρο από τον κ. Ανδρεάδη να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ως νομικός όφειλες να το ξέρεις και επίσης όφειλες να κάνεις τη σχετική καταγγελία στη Δικαιοσύνη" είπε ο Κωνσταντινέας.

Ο Κοντονής απάντησε ότι " ο ρόλος μου μού επιτάσσει να μιλάω με όλους" για να πάρει την απάντηση ότι "αν ο Κουφοντίνας έπαιρνε τον Παρασκευόπουλο τηλέφωνο θα έπρεπε να το σηκώσει;"

Ο Κωνσταντινέας συνέχισε στο ίδιο τέμπο και θύμισε τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για πάταξη της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό και συμπλήρωσε ότι " το να μιλάμε με υπόδικους δεν προωθεί αυτό που θέλουμε ".

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK