"Ο Τρινκιέρι δεν ήξερε τι του γινόταν..."

Ξεσπάθωσε κατά του Αντρέα Τρινκιέρι ο Γιάννης Γιαννούλης μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ.

"Ο Τρινκιέρι δεν ήξερε τι του γινόταν..."

Ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ έχρισε αποκλειστικό υπεύθυνο για την αποτυχία της "επίσημης αγαπημένης" τον Ιταλό εκλέκτορα, λέγοντας χαρακτηριστικά στον "αέρα" του NOVA Sport FM πως " δεν ήταν έτοιμος ο συγκεκριμένος προπονητής. Μίλαγε για τον Κολοκοτρώνη, έκανε δηλώσεις παντού και δεν ήξερε τι του γινόταν".

Ο Γιαννούλης, με συμμετοχές σε τρία Ευρωμπάσκετ, υποστήριξε επίσης ότι " δεν γίνεται μερικοί παίκτες, όπως ο Φώτσης, να ξεφτιλίζονται παίρνοντας τόσο λίγο χρόνο συμμετοχής. Να είναι διαθέσιμοι και να μη χρησιμοποιούνται. Δεν μπορείς να έχεις τον Περπέρογλου, το καλύτερο τριάρι με πλάτη στη ρακέτα και να μην τον βάζεις".

" Αν η προπόνηση που έκαναν ήταν μόνο συστήματα ή υπολογισμοί πόσο θα παίζει ο καθένας, δεν έμπαιναν κι εκείνοι στη διαδικασία να παίξουν και λίγο βρώμικα. Οι Έλληνες παίκτες τις χρειάζονται αυτές τις οδηγίες. Αν ξέραμε μόνοι μας τι να κάνουμε σε όλες τις καταστάσεις, θα παίζαμε όλοι στο NBA", κατέληξε να πει.

Αν μη τι άλλο αιχμηρός...

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK