Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής Φυτανίδη

Διαβάστε γιατί οι Ρουμάνοι της Γκας Μέταν επέμειναν για την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη, διπλασιάζοντας μάλιστα την προσφορά τους στον Έλληνα αμυντικό! Ποιες προτάσεις απέρριψε ο έμπειρος άσος στο μεσοδιάστημα.

Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής Φυτανίδη

Μετά από σχεδόν εννιά μήνες (!) ο Σωκράτης Φυτανίδης είναι έτοιμος πλέον να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αφού η μεταγραφή του στην Γκας Μέταν ολοκληρώθηκε.

Για να πραγματοποιηθεί όμως η μεταγραφή αυτή με τους όρους που ήθελε η πλευρά του παίκτη χρειάστηκε να υπάρξει αρκετή αναμονή αλλά και πλούσιο παρασκήνιο που αποκαλύπτει το Contra.gr.

Οι δύο πρώτες προτάσεις των Ρουμάνων στον Μακεδόνα κεντρικό αμυντικό δεν ήταν αυτές που θα ήθελε ο παίκτης. Για την ακρίβεια ήταν πολύ χαμηλές και η πλευρά Φυτανίδη δεν μπήκε καν στον κόπο να τις συζητήσει.

Με την τρίτη όμως οι Ρουμάνοι έκαναν ρελάνς και διπλασίασαν την προσφορά τους ακυρώνοντας μεταγραφή και άλλου στόπερ που ήθελαν να κάνουν. Κοινώς έδωσε τα χρήματα που σε άλλες συνθήκες θα έδιναν σε δύο παίκτες, σε έναν, στον Φυτανίδη, για να κάνει τη δουλειά μέχρι το καλοκαίρι.

Ο άλλοτε στόπερ του Ατρομήτου απέρριψε στο μεσοδιάστημα άλλες δύο προτάσεις από Ευρώπη και Ασία γιατί δεν επιθυμούσε να δεσμευτεί για διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών!

Η Γκας Μέταν του έδωσε αυτή τη δυνατότητα, να παίξει δηλαδή 16 επίσημα ματς μετά από καιρό και στις 6 Ιουνίου να είναι και πάλι ελεύθερος στην αγορά για την επόμενη πρόκληση.

Ο Φυτανίδης, αν και έχει να παίξει σε φουλ ρυθμούς από τον προηγούμενο Απρίλιο, έβγαλε με άνεση τα εργομετρικά ( σε σημείο που οι Ρουμάνοι ρωτούσαν μήπως όλο αυτό το διάστημα ο παίκτης έπαιζε κάπου, έστω και ερασιτεχνικά) ενώ υπεβλήθη και σε αναλυτικά ιατρικά τεστ συμπεριλαμβανομένου ειδικού καρδιογραφήματος που έχει θεσπίσει η ρουμάνικη λίγκα από πέρυσι.

Αν τα χαρτιά του δε ήταν έτοιμα ο Έλληνας αμυντικός θα έμπαινε από σήμερα στην αποστολή της ομάδας. Επειδή όμως αυτό δεν ήταν δυνατόν, η πρώτη του εμφάνιση θα γίνει σε περίπου μία εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK