Πάει Ιταλία ο Σκίμπε για τσεκάρισμα

Τους Έλληνες που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε.

Πάει Ιταλία ο Σκίμπε για τσεκάρισμα
INTIME SPORTS

Ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, θα βρεθεί στην Ιταλία μέσα στο Φλεβάρη για να παρακολουθήσει τους διεθνείς που αγωνίζονται στη Serie A. Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Στις 2 Φεβρουαρίου θα παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρησης της Ρόμα - στην οποία ανήκουν οι Κώστας Μανωλάς και Βασίλης Τοροσίδης - με τη Σασουόλο, και την επομένη (3/2) εντός έδρας αναμέτρηση της Βερόνα με την Αταλάντα - στην οποία ανήκει ο Βαγγέλης Μόρας - με την Αταλάντα για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Στις 6 Φεβρουαρίου, για την 24η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Γερμανός προπονητής θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπόλονια - στην οποία αγωνίζεται ο Μάριος Οικονόμου - με τη Φιορεντίνα και την επομένη (7/2) την εκτός έδρα μάχη της Ουντινέζε - στην οποία αγωνίζονται οι Ορέστης Καρνέζης και Παναγιώτης Κονέ - με τη Μίλαν.

Ο κύκλος παρακολουθήσεων του Σκίμπε ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Ρεάλ, για το πρώτο ματς της φάσης των "16" του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK