Στη Λήμνο ο Ρότσα και ο.... Μέσι

Στo πλαίσιo των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου με επίσημο καλεσμένο τον Χουάν Ραμόν Ρότσα το τριήμερο 20-22 Απριλίουστην Λήμνο, παρακολούθησαν αγώνα μεταξύ των ακαδημιών του Ηρακλή Ατσικής και του Lemnos f.c. συνοδευόμενος από τον κ Ν.Μάλλιαρη πρώην Γ.Γ ΠΣΑΠ και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Στη Λήμνο ο Ρότσα και ο.... Μέσι

Ο κ.Ρότσα μίλησε στα παιδιά και μοίρασε αυτόγραφα του Μέσι συνοδευόμενο από τις 15 Αρχές με τις οποίες διαπαιδαγωγούνται οι μικροί ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ποδοσφαιρικού κόσμου (προπονητών-παραγόντων-ποδοσφαιριστών) με τον κ.Ρότσα κατά την οποία συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία στην Λήμνου. Γενικότερα συζητήθηκαν οι υποδομές, η ποιότητα του διεξαγόμενου πρωταθλήματος, η υγειονομική κάλυψη και η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.

Έγινε ένας γόνιμος διάλογος με ανταλλαγή απόψεων απ όπου προέκυψε η επιθυμία και των δυο πλευρών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και συμφωνήθηκε σε επόμενη εκδήλωση να πραγματοποιηθούν σεμινάρια προπονητικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK