Τι ένωσε απολύτως τους big-4 στον Βασιλειάδη

Καλές οι διαμάχες, κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους, καλές και οι εντάσεις, καλύτερο όμως το κέρδος. Και όταν μυρίζονται χρήμα οι big-4, to τσεκούρι του πολέμου θάβεται, έστω και για λίγο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί οι εκπρόσωποι των big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου να διαφώνησαν σε πολλά στη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, υπήρξαν όμως και θέματα στα οποία παρουσιάστηκαν... μπετόν αρμέ.

Ναι, βεβαίως. Και ένα από αυτά ήταν το ποσοστό που αξιώνουν οι ομάδες από το στοίχημα. Εκεί δεν υπήρξε η παραμικρή διαφωνία, η παραμικρή διαφοροποίηση μεταξύ των τεσσάρων.

Και γιατί να υπάρξει; Οι ομάδες ψάχνουν τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους και περιμένουν να πάρουν το δικό τους μερίδιο από το στοιχηματισμό. Η προσπάθεια για... κέρδος ενώνει.

Η απάντηση του Υπουργού σε...ελεύθερη απόδοση; Πρέπει, κύριοι, να τα βρειτε πρώτα μεταξύ σας και να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο η κανονικότητα. Στη συνέχεια, έχει ο θεός....

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK