Στα Ολυμπιακός-ΑΕΚ την πλήρωσαν οι παρατηρητές

Ο παρατηρητής Βαλσάμης τιμωρήθηκε από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή με διαγραφή επειδή κρίθηκε ελλιπής η έκθεση του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ, ενώ η δευτεροβάθμια τιμώρησε με διαγραφή 15 μηνών τον παρατηρητή της ρεβάνς Κωνσταντίνο Βρακά για τον ίδιο λόγο!

Στα Ολυμπιακός-ΑΕΚ την πλήρωσαν οι παρατηρητές

Τιμωρίες παρατηρητών στους ημιτελικούς Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ σημειώσατε "Χ"! Αμφότεροι δέχθηκαν βαριές ποινές από τα αρμόδια όργανα για τις εκθέσεις που είχαν υποβάλει.

Ο πρώτος διαγράφηκε από τους πίνακες παρατηρητών, ενώ ο συνάδελφός του Κωνσταντίνος Βρακάς για όσα (δεν) έγραψε στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 μηνών!

Ο Βαλσάμης είχε κατηγορηθεί και τελικά τιμωρήθηκε επειδή δεν είχε αναφέρει αναλυτικά στην έκθεσή του όσα υποστήριξε ο βοηθός παρατηρητή Λασκαράκης, παρότι η κατάθεση του τελευταίου στην εκδίκαση της έφεσης δεν έγινε τελικά δεκτή.

Όσο για τον Βρακά, ο Ολυμπιακός είχε αντιδράσει έντονα σε σχέση με την έκθεσή του για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Είχε αναφερθεί αναλυτικά στο επεισόδιο που είχε με τον αθλητικό διευθυντή των "ερυθρολεύκων" Φρανσουά Μοδέστο, αλλά όχι και στο γεγονός ότι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν βρεθεί πολύ κοντά του στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου...

Αυτές οι σοβαρές τιμωρίες παρατηρητών, σε ημιτελική φάση Κυπέλλου μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, από τα αρμόδια όργανα στέλνουν μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις για το μέλλον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK