Τόσα περιμένει από... Ανδρούτσο ο Ολυμπιακός, τι συμβαίνει με Μακ στον ΠΑΟΚ

Η πρόταση που περιμένουν στον Πειραιά για τον Ανδρούτσο με συγκεκριμένα χρήματα, ο... άφαντος Μακ, η ομάδα της Πριμέρα που έμαθε για τον Γιαννιώτα και το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική. Αυτά είναι τα πιο παρασκηνιακά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Τόσα περιμένει από... Ανδρούτσο ο Ολυμπιακός, τι συμβαίνει με Μακ στον ΠΑΟΚ

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΟΠΩΣ ΡΕΤΣΟΣ

"Αληθεύει ότι στον Ολυμπιακό περιμένουν πρόταση για τον Ανδρούτσο, αλλά και ότι τον κοστολογούν ήδη μίνιμουμ 12 εκατ. ευρώ;". Το (ρητορικό) ερώτημα διατυπώνεται στο "Inside" της Live Sport και ίσως να μην είναι πολύ μακριά από την αλήθεια, δεδομένων όσων αποκάλυψε το Ευαγγέλιο του Contra.gr για τους (επτά) συλλόγους που τον παρακολουθούν. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν... ενημερωθεί προφανώς και επειδή ξέρουν να πωλούν ακριβά, δεν θα βιαστούν σε καμία περίπτωση.

ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚ

Αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει ως τώρα με τον Ρόμπερτ Μακ, μια εκδοχή της απόδοσής του δίνει ο "Πληροφοριοδότης" της Ώρας. Όπως διαβάζουμε τ' αποτελέσματα των εργομετρικών τεστ που έχει υποβληθεί ο Σλοβάκος δεν είναι τα επιθυμητά, διότι η προετοιμασία του στη ρωσική Ζενίτ ήταν ελλιπής, με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει στο γήπεδο. Στον ΠΑΟΚ πάντως κάνουν υπομονή διότι τον ποδοσφαιριστή τον γνωρίζουν καλά και τον στηρίζουν χωρίς περιστροφές. Αυτό θα έλειπε...

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ

Στον "Ευαγγελιστή" της Γάτας θα διαβάσεις πως η Σεβίλλη άρχισε να ρωτάει δεξιά και αριστερά για την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει ακόμη καθιερωθεί στη Βαγιαδολίδ, λόγω και του γεγονότος πως άργησε να ενσωματωθεί στο σύνολο της, ενώ έφυγε και δυο φορές για την Εθνική, παρόλα αυτά στα ματς που έχει παίξει ήταν παραπάνω από θετικός (3 γκολ σε 5 συμμετοχές). Ο Γιαννιώτας είναι δανεικός στην ισπανική ομάδα από τον Ολυμπιακό, όποτε όποιος τον θέλει θα πρέπει να μιλήσει και με τους Πειραιώτες.

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ

Από την ίδια εφημερίδα και τη στήλη "Νιάου Νιάου στα κεραμίνια" αλιεύσαμε την σχεδόν ειλημμένη απόφαση απομάκρυνσης του Μίχαελ Σκίμπε, αν η Εθνική δεν είχε φτάσει στα μπαράζ. Ο Γερμανός εκλέκτορας δεν έχει πολλούς... φίλους εντός της Ομοσπονδίας και σε περίπτωση που δεν έρθει η πρόκριση, τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του. Αν φυσικά εξασφαλιστεί το εισιτήριο για τη Ρωσία, ποιος θα τον κουνήσει; Κανείς και τίποτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK