Τσίπρας και Μέρκελ γελούσαν με την Εθνική!

Μια σειρά φωτογραφικών καρέ από το τετ α τετ που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στη Μάλτα, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων.

Τσίπρας και Μέρκελ γελούσαν με την Εθνική!
Τσίπρας-Μέρκελ

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κάτι φαίνεται να λέει γελώντας στην κ. Μέρκελ και εκείνη ξεσπάει σε γέλια. Οι φωτογραφίες, έκαναν όπως ήταν αναμενόμενο, τον γύρο του διαδικτύου.

Τα γέλια προέρχονται από τον "ποδοσφαιρικό διάλογο" που είχαν οι δυο ηγέτες, καθώς είναι γνωστό ότι η Γερμανίδα καγκελάριος είναι λάτρης της "στρογγυλής θεάς".

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις 17 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, όπου μαζί με τον Αχμέτ Νταβούτογλου θα παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Η Άνγκελα Μέρκελ, φέρεται, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του NEWS 247, να είπε αστειεύομενη στον Αλέξη Τσίπρα, πως αν χάσει η Ελλάδα από την Τουρκία θα υπάρχει πρόβλημα για τη χώρα μας με τον πρωθυπουργό να της απαντά πως το πρόβλημα θα είναι για εκείνη, καθώς ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής μας ομάδας είναι Γερμανός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK