Ετοιμάζει μεγάλη κίνηση ο Παπαθανασάκης

Υπεύθυνος της Turkish Airlines βρέθηκε στο "Καυτανζόγλειο" και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ηρακλή με την Λάρισα, ενώ ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί κι σ' αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ετοιμάζει μεγάλη κίνηση ο Παπαθανασάκης
INTIME SPORTS

Άνθρωπος του αεροπορικού τουρκικού Κολοσσού, Turkish Airlines, τον οποίο διαφημίζουν μερικοί από τους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου, όπως οι Λιονέλ Μέσι και Κόμπε Μπράιαντ βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε αγώνα του Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Παπαθανασάκη.

Όπως δήλωσε μάλιστα και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Μετρόπολις 95,5", του έκανε και ερωτήσεις όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας. " Υπήρχε άνθρωπος της Turkish Airlines στο ματς με τη Λάρισα, χειροκροτούσε κι αυτός και ρωτούσε για τον κόσμο. Αν ήταν αυτός ο κόσμος, αν θα έχει περισσότερο και του είπα ότι τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα θα είναι καλύτερα. Θα είναι στο γήπεδο και την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου".

Είναι φανερό πως σε περίπτωση που ο Γηραιός κλείσει μια τέτοια συμφωνία, τότε το σχέδιο ενόψει της νέας χρονιάς θα... απογειωθεί.

Γ.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK